Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Mitsubishi

Experterna: Därför är Mitsubishi bäst i test

Mitsubishi L200 utsågs till vinnare när biltidningen Teknikens Värld jämförde sju pickuper i ett stort test.

Några av omdömena var fin komfort och personbilskänsla bakom ratten. L200 hyllades också för låga milkostnader och bra säkerhetsutrustning.

Håller du med experterna? Upplev själv hur Mitsubishi kan förändra din vardag!

Från grovhuggna arbetsfordon till sofistikerade modeller med modern teknik och komfort i klass med personbilar. Det har hänt mycket med pickuperna de senaste åren. Och en modell som sticker ut är Mitsubishi L200. Den utsågs till vinnare när den ställdes mot sex konkurrenter i ett tufft test i den ansedda biltidningen Teknikens Värld.

Mitsubishi L200 är i grunden en bil som är byggd för att klara tuffa utmaningar med tung last och tunga släpvagnar. Samtidigt hyllas den av Teknikens Värld för sin komfort och för att den är så lik en personbil att köra.
I testet lyfter experterna också fram Mitsubishis säkerhetsutrustning och pekar på ekonomiska fördelar med att välja L200. Inköpspriset är lågt och milkostnaden uppges vara lägst bland alla de testade modellerna.

Säljs i specialversion

Mitsubishi L200 har en hög utrustningsnivå redan i standardutförande, men nu säljs modellen också i den topputrustad versionen Business Pro. Det betyder bland annat läderklädda säten, 2-zons klimatanläggning, automatlåda, regnsensor, nyckellöst lås, xenonstrålkastare och filbytesvarnare. Modellen har också en bra kåpa på flaket som skyddar alla typer av packning och som har lås som är kopplade till centrallåset. Här finns stora aluminiumfälgar, LED-varselljus och en frontbåde med extraljus.

Riktig fyrhjulsdrift

Mitsubishi L200 är utrustad med riktig fyrhjulsdrift. I Business Pro-versionen kan mittdifferentialen spärras och i extrema lägen finns också möjligheten att även spärra bakre differentialen via en knapp på instrumentpanelen. I kombination med en hög markfrigång betyder det en framkomlighet som ytterst få personbilar kan mäta sig med.

Mitsubishi L200 Business Pro finns tillgänglig nu för snabb leverans. Den kostar från 299 900 kronor exklusive moms.

Håller du med experterna? Upplev själv hur Mitsubishi kan förändra din vardag!