Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Mitsubishi

Bättre än en kombi – därför behöver familjen en pickup

För många är en kombi den självklara familjebilen.

Men är det alltid det bästa valet?

Inte självklart. Det finns andra typer av bilar som kan överträffa kombibilarna på flera viktiga punkter.

Lär mer om Mitsubishi L200

På senare år har flera pickuper utvecklats från att vara rena arbetsfordon till att mer likna personbilar. Exklusivare inredning, lägre bränsleförbrukning, bättre komfort och högre utrustningsnivå har gjort att pickupen nu på allvar kan konkurrera med de bästsäljande kombibilarna. Ett bra exempel på detta är Mitsubishi L200, en modell som utsågs till vinnare när biltidningen Teknikens Värld gjorde en stor jämförelse.

Stark – men också sofistikerad

Mitsubishi L200 är i grunden en bil som är byggd för att klara tuffa utmaningar som tung last och tunga släpvagnar. Samtidigt upplevs den som sofistikerad och är lika enkel att köra och som en vanlig kombi.

Man sitter högt i bekväma stolar och har bra överblick över trafiken. L200 har också fin-fin komfort, väl i nivå med vanliga personbilar. Tack vare den långa hjulbasen rör sig bilen lugnt över vägen och fjädringen trollar bort de flesta ojämnheterna i underlaget. Mitsubishi L200 går också tyst utan onödigt buller från däcken eller tjut från fartvinden. Det betyder mycket under längre resor med familjen.

Rätt utrustning

Bra utrustning är också viktigt i en familjebil. Och Mitsubishi L200 har en hög utrustningsnivå redan i standardutförande. Väljer man en topputrustad Business Pro får man bland annat läderklädda säten, 2-zons klimatanläggning, automatlåda, regnsensor, nyckellöst lås, xenonstrålkastare och filbytesvarnare. Modellen har också en bra kåpa på flaket som skyddar alla typer av packning och som har lås som är kopplade till centrallåset. Här finns också ett antal detaljer som förhöjer utseendet ytterligare, som stora aluminiumfälgar, LED-varselljus och en frontbåde med extraljus.

Riktig fyrhjulsdrift

Mitsubishi L200 är utrustad med riktig fyrhjulsdrift. I Business Pro-versionen kan mittdifferentialen spärras och i extrema lägen finns också möjligheten att även spärra bakre differentialen via en knapp på instrumentpanelen. I kombination med en hög markfrigång betyder det en framkomlighet som ytterst få personbilar kan mäta sig med.

Mitsubishi L200 Business Pro finns tillgänglig nu för snabb leverans. Den kostar från 299 900 exklusive moms.

Här finns mer information om Mitsubishi L200