Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från ATG

Etappvinnaren: "Jag hade feeling för honom"

Rasmus Holmberg Nilsson är namnet på veckans etappvinnare i VM i V75. Hela 1061 VM-deltagare prickade in lördagens favoritbetonade V75-rad och av dessa hade sex spikat Milliondollarrhyme, som betalade omgångens högsta vinnarodds – 6.03.

Ära, berömmelse och 250 000 kr står på spel. Delta i VM i V75 här

 

– Han har gått bra tidigare och var bra senast i ett Breeders-lopp på Umåker, så jag hade feeling för honom, säger den 23-årige Malmöbon Rasmus Holmberg Nilsson.
När flera kuponger har samma antal rätt och dessutom samma högstaodds på en vinnande spik avgör totalplacering på topplistan. Rasmus Holmberg Nilsson har plats 29 och det gav honom etappsegern och en biljett till finaldagen i Stockholm 10 november. Då avgörs semifinal och eventuell final i form av kunskapstävling.

– Det blir till att plugga och läsa lite allt möjligt, säger etappvinnaren som sin unga ålder till trots är gammal i travgemet.

– Jag har följt travet sedan jag var fem år. Intresset kom genom min morfar.

 

I finalen väntar 250 000 kronor på vinnaren men redan på lördagen inkasserade Rasmus Holmberg Nilsson 10 000 kronor för etappvinsten.

– Jag är på väg ut för att käka med några kompisar och det blir väl jag som får bjuda.

Tre V75-omgångar återstår i VM i V75 så det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig och vara med och kämpa om mästartiteln. Hur Rasmus tänker inför kommande etapp, det får ni höra i Hans G:s VM-studio på SportExpressen

 

I potten finns 250 000 kronor till vinnaren och massa, massa prestige såklart. Att delta i VM i V75 är lika enkelt som kul:

# Sex veckor tippar man ett 192-raders-system. Det funkar även med Harry Boy. De fem bästa veckorna räknas. Det är alltid, vid varje omgång, det senast inlämnade tipset som räknas.

# Vinnaren av varje "etapp" får 10 000 kronor. Den totala slutsegraren – som alltså kan titulera sig världsmästare i V75 – får betydligt mer: 250 000 kronor.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!