Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från ATG

25 år efter VM-bronset med Sverige – nu går Brolin återigen för guld

Tomas Brolin tillsammans med den italienska travtränaren och kusken Alessandro Gocciadoro.
Henrik Sedin tillsammans med den tidigare delägda hästen Ulvsås Brasse.

1994 blev Tomas Brolin uttagen i världslaget när fotbolls-VM avgjordes i USA. 2019 är han en av många kända svenskar som satsar på att bli världsmästare – i V75. En annan är Henrik Sedin, NHL:s poängligavinnare från 2010 som vunnit både OS- och VM-guld i ishockey.

Här kan du vara med och spela på VM i V75!

 

Åtta rätt är Tomas Brolins facit efter att två V75-omgångar har avgjorts. Det räcker än så länge till plats 5966. Anton Wistrand från Odensbacken utanför Örebro leder på 13 rätt. Men drömmen om VM-guld är långt ifrån över för Brolin, Sedin och alla andra som vill ta chansen att bli världsmästare.

Förutom att bli en av de sex bästa efter sex omgångar, räcker det med att vinna en etapp för att kvalificera sig till den direktsända VM-finalen där finalisterna gör upp om 250 000 kronor och den prestigefyllda VM-titeln.
Målvaktshjälten Tommy Salo, som liksom Henrik Sedin har både OS- och VM-guld i ishockey på meritlistan, har fått en något tuffare start på årets VM-äventyr med sina fyra rätt.

Torgny Mogren, Kennedy Bakircioglu och Maria Akraka är andra idrottsprofiler som deltar i VM i V75. Även radioprofilerna Lotta Bromé och Ulf Elfving har anmält sig till tävlingen och har därmed chansen att vara med i VM-finalen som avgörs den 16 november.

I potten finns 250 000 kronor till vinnaren och massa, massa prestige så klart. Att delta i VM i V75 är lika enkelt som kul:

# Sex veckor tippar man ett 192-raders-system för 96 kronor. Det funkar även med Harry Boy. De fem bästa veckorna räknas. Det är alltid, vid varje omgång, det senast inlämnade tipset som räknas.

# Den totala slutsegraren – som alltså kan titulera sig världsmästare i V75 – får betydligt mer: 250 000 kronor.

Här kan du vara med och spela på VM i V75!