Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zlatans hälsning inför superfajten

Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: ETIENNE LAURENT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SPADA/LAPRESSE / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA
1 / 8

I natt smäller det i Las Vegas.

Tyson Fury, 33, ställs mot Deontay Wilder, 35, i en match om WBC-bältet.

Flera välkända namn stöttar britten inför den hajpade fajten.

– Gör mig en tjänst, gå ut och dansa i ringen och gör det du måste, säger Zlatan Ibrahimovic i en videohälsning. 

Natten mot söndagen riktas boxningsvärldens blickar mot Las Vegas. Tungviktarna Tyson Fury och Deontay Wilder brakar samman i en match om WBC-bältet.

Britten har flera välkända namn i supporterskaran och Zlatan Ibrahimovic hoppas att 33-åringen försvarar titeln.

– Tyson Fury, hur är läget min vän? Hoppas att allt är bra och att campen gick bra. Jag hoppas att allt är bra med familjen och att allt är som det ska vara, säger Ibrahimovic och fortsätter:

– Jag vill passa på att önska dig stort lycka till, även om du inte behöver det, så bra är du. Fortsätt att skriva historia, du är en inspiration för oss alla. Fortsätt att göra din grej och var dig själv.

”Ta med dig bältet hem”

Fury kommer till matchen som regerande WBC-mästare och har tidigare besegrat Wilder vid två tillfällen, senast i februari 2020. Och att Ibrahimovic ser gärna att den Manchesterfödde tungviktsboxaren tar med sig bältet tillbaka över Atlanten.

– Gör mig en tjänst, gå ut och dansa i ringen och gör det du måste. Ta med dig bältet hem och fortsätt att köra på, fortsätt att utvecklas och pusha dig själv.

Fury svarade på Twitter: 

”Lejon äter först, tack Zlatan!”

Tyngre än någonsin

Ibrahimovic är inte den enda stjärnan som har skickat stöttande hälsningar till Fury. Manchester United-legendaren Gary Neville, fotbollsbusen Vinny Jones och artisten Drake är tre andra som håller på den väldige britten – som är större än någonsin.

På invägningen till matchen noterade båda boxarna nya personliga ”rekordvikter”. Vågen visade 125 kilo när Fury klev upp, utmanaren Wilder vägde in på 108.

Matchens visas på Viaplay PPV och galan startar 03.00.

https://twitter.com/Tyson_Fury/status/1446762327282524161?s=20

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.