Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Viaplay Fighting visar Badou Jacks titelfajt

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Steve Marcus

På lördag ska Badou Jack försvara sitt bälte.

Nu står det klart att matchen visas i Viaplay Fighting.

– Badou Jacks boxningsliv är en framgångssaga. Vi visade hans titelförsvar mot George Grooves då han återigen stod för en synnerligen imponerande insats. Nu möter han rutinerad och tufft motstånd i Bute och det ska givetvis bli väldigt spännande att se den matchen, säger Viasats sportchef Per Nunstedt.

Natten till söndag ska svenske boxningsstjärnan Badou Jack försvara sitt WBC-bälte i super mellanvikt mot motståndaren Lucian Bute.

Nu är det klart att Viaplay visar matchen, live från 03.00.

- Vi fick en fin kickoff med Sveriges mest omtalade boxare samlade på en gala på Hovet och växlar nu upp med en titelmatch med vår mest framgångsrika.

- Badou Jacks boxningsliv är en framgångssaga. Vi visade hans titelförsvar mot George Grooves då han återigen stod för en synnerligen imponerande insats. Nu möter han rutinerad och tufft motstånd i Bute och det ska givetvis bli väldigt spännande att se den matchen, säger Viasats sportchef Per Nunstedt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.