Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Viaplay Fighting visar Badou Jacks titelfajt

Foto: Steve Marcus

På lördag ska Badou Jack försvara sitt bälte.

Nu står det klart att matchen visas i Viaplay Fighting.

– Badou Jacks boxningsliv är en framgångssaga. Vi visade hans titelförsvar mot George Grooves då han återigen stod för en synnerligen imponerande insats. Nu möter han rutinerad och tufft motstånd i Bute och det ska givetvis bli väldigt spännande att se den matchen, säger Viasats sportchef Per Nunstedt.

Natten till söndag ska svenske boxningsstjärnan Badou Jack försvara sitt WBC-bälte i super mellanvikt mot motståndaren Lucian Bute.

Nu är det klart att Viaplay visar matchen, live från 03.00.

- Vi fick en fin kickoff med Sveriges mest omtalade boxare samlade på en gala på Hovet och växlar nu upp med en titelmatch med vår mest framgångsrika.

- Badou Jacks boxningsliv är en framgångssaga. Vi visade hans titelförsvar mot George Grooves då han återigen stod för en synnerligen imponerande insats. Nu möter han rutinerad och tufft motstånd i Bute och det ska givetvis bli väldigt spännande att se den matchen, säger Viasats sportchef Per Nunstedt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.