Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: RAY TANG/LNP/REX/SHUTTERSTOCK / RAY TANG/LNP/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: RAY TANG/LNP/REX/SHUTTERSTOCK / RAY TANG/LNP/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: RAY TANG/LNP/REX/SHUTTERSTOCK / RAY TANG/LNP/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Världsstjärnan erkänner: "Jag har sju flickvänner"

Publicerad

Han är en av sporthistoriens främst och mest kontroversiella figurer.

Och nu har Floyd Mayweather stått för ett nytt skakade avslöjande om sitt märkliga liv.

Hela sportvärlden har en åsikt om Floyd Mayweather. Ingen ifrågasätter honom som boxare. Hans världsmästartitlar och 49 matcher utan förlust har säkrat honom en plats bland de allra, allra bästa sporten har haft. 

Men som människa är han desto mer omdiskuterad. Han har vid flertalet tillfällen blivit åtalad och fälld för kvinnomisshandel. Dessutom skryter han gärna med sina enorma tillgångar på ett sätt som många uppfattar som smaklöst. Bara på sin senaste match, mot Conor McGregor, beräknas han ha dragit in nästan en miljard kronor i intäkter. 

Nu har Mayweather återigen lyckats få mediernas strålkastarljus på sig, med en ny omtumlande insyn i sitt liv. 40-åringen har nämligen "kommit ut" som polyamorös, alltså som en person som har flera öppna parallella förhållanden.

Mayweather har sju flickvänner

– Jag tror att jag har sju flickvänner. Troligen runt sju. Sju är turnumret, säger Mayweather enligt Daily Mail.  

Och enligt Mayweather själv samexisterar hans flickvänner i en idyllisk harmoni. I den amerikanska skvallerpressen har man bland andra pekat ut modellen Vahaira Vianne Ochoa, dokusåpa-stjärnan Abigail Clarke och Instagram-kändisen Doralie Medina som potentiella kärleksintressen för idrottsikonen. 

– Vi går ut och äter tillsammans, vissa av oss reser tillsammans. Har man bara en kan man lika gärna ha noll, säger Mayweather. 

Så mycket pengar har han

Sin vana trogen fick Mayweather också in lite snack om sin förmögenhet. Han nämner svindlade summor – som han ska ha utspridda på olika banker.

– Jag har kanske 200, 300 miljoner dollar. Och det är i olika konton, säger Mayweather. 

Mayweather la handskarna på hyllan efter matchen mot McGregor.

– Den sista fajten, det var den stora fajten. På allvar, nästa gång kommer de väl att få mig att gå in i ringen med en utomjording från en annan planet, säger han. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag