Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tyson tjänar miljoner kronor – i månaden

Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN

Mike Tyson testas inte för marijuana inför sin comeback.

Amerikanen har inte gjort någon hemlighet av att han gillar att röka och kan nu fortsätta med det inför matchen mot Roy Jones, rapporterar BoxingScene.

Mike Tyson närmar sig sin första match på 15 år och tränar för fullt för att möta Roy Jones.

Försnacket inför matchen har varit i gång under längre tid och det har bland annat ifrågasatts varför den ska äga rum.

”Jag vet inte om jag kan se en vuxen man dö i livesändning. Är vi säkra på att den här fajten måste hända?”, frågade sig den amerikanske fotbollsspelaren Nathaniel Behar nyligen på Twitter.

Nu har nya detaljer om matchen mellan Tyson och Jones kommit fram. Enligt sajten BoxingScene kommer duon att dopingtestas innan matchen – men inte för marijuana.

Tyson testas inte för marijuana

Anledningen?

Kanske att Tyson under de senaste åren har försörjt sig på att odla cannabis och enligt rapporter i våras tjänade sex miljoner kronor i månaden på sitt cannabisimperium.

Tyson avslöjade då dessutom att han brukar röka marijuana till ett värde av 33 000 dollar – 345 000 kronor – varje månad men att han han hade trappat ner på rökandet när han tränat för sin comeback.

– Jag slutade mer eller mindre. När man gör något sånt här handlar allt om förändring, sa Mike Tyson.

Den tidigare tungviktsmästaren Tyson säger sig vara i toppform inför sin match och menar att det inte är ett alternativ att förlora mot Roy Jones.

– Allt jag gör lägger jag ner så mycket i. Om jag misslyckas kommer jag att dö. Hur många människor gör det? Det är vad jag vill göra. Ni vet, jag är den största kämpen sedan Gud uppenbarade sig. Hur kunde jag inte ta det här tillfället i akt? Missa inte det, jag är tillbaka, sa han nyligen i en video på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.