Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tyson stoppades av polisen – full och hög

Mike Tyson, 53, ryktas vara på väg mot en comeback och ett möte med Evander Holyfield. Flera videos på instagram visar en Tyson i hårdträning.
Foto: DAVID ROSENBLUM / ZUMA PRESS TT NYHETSBYRÅN
Foto: NEWSCOM / OGUT/STARMAXINC.COM/NEWSCOM/SIPA SIPA USA

Mike Tyson, 53, är på väg mot comeback. 

Det innebär troligtvis ett steg tillbaka från hans tidigare livsstil. 

Den ledde bland annat till att boxningsikonen blev stoppad av polis när han körde bil – både hög och berusad. 

Mike Tyson tjänade en rejäl hacka på sina 44 knock out-segrar genom karriären. Men numera drar den före detta boxaren in ännu mer pengar på att odla cannabis. 

För två år sedan köpte Tyson en 16 hektar stor ranch, och enligt The Sun drar han in över sex miljoner kronor i månaden på sin verksamhet. 

53-åringen har själv medgett att han är en storkonsument av den i Kalifornien sedan 2018 legaliserade plantan. 

I podcasten ”Hotboxin” berättar Tyson om ett tillfälle då gräsrökandet höll på att få honom gripen – då han kombinerat marijuana och alkohol med att köra bil. 

– Jag minns den gången när jag blev stoppad av polisen. Jag är full, jag är hög. 

– Polisen tittar på mig och säger: ”Helvete, det är Mike Tyson”. Så jag sa, ”Sir, kan du hjälpa mig att komma till den här adressen?”. Så han tog mig helt enkelt till den jävla adressen, jag tackade så mycket och var fri! Shit, alltså. Jag är jävligt hög. 

Mike Tyson kan göra comeback

Frågan är om Mike Tyson prövat sig på den våghalsiga kombinationen av de två rusmedlen den senaste tiden. Den tidigare tungviktsmästaren väntas nämligen göra comeback i ringen, och en rad videoklipp på vad som förefaller vara en Tyson i gammal högform har fått stor spridning. 

Det har uppgetts att 53-åringen ska möta sin gamle rival Evander Holyfield, ni vet, vars öra Tyson valde att ta en tugga av, i en välgörenhetsmatch. 

– Jag vill göra välgörenhetsgrejer, samla in pengar, hjälpa hemlösa och drogberoende jävlar som mig själv, sade han nyligen i en livesändning på rapparen T.I.:s Instagram-konto.

 

Från 2017: Före detta världsmästaren i boxning, Mike Tyson, öppnar en akademi i Dubai.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.