Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Tyson Fury ser ut att ha gått på beast mode”

Foto: Tyson Furys Instagram
Foto: BT sport

Han hävdade att han drack tolv öl om dagen. 

Nu har Tyson Fury genomgått en jätteomvandling. 

Den 32-årige tungviktstjärnan har rasat ner i vikt och tränat hårt inför fajten mot Anthony Joshua. 

”Hans fotarbete och styrka är otroligt”, skriver ESPN. 

Det var för drygt ett år sedan som Tyson Fury besegrade Deontay Wilder. Sedan dess har det varit oklart vad som komma skall för den 32-årige tungviktaren. 

Men för en månad sedan blev det officiellt. Furys nästa fajt kommer att vara mot britten Anthony Jousha, någon gång under sommaren. 

Tyson Fury har tidigare hävdat att han, under semestern, drack minst tolv öl om dagen, enligt Daily Mail. 

Men nu ser onekligen annorlunda ut för 32-åringen. 

Hård träning och sunda matvanor har gett resultat. För de senaste bilderna visar att Tyson Fury har rasat ner i vikt och ser nästan ut som en helt annan person. 

En video som Fury har laddat upp den här veckan visar den hårda träningen tillsammans med tränaren Jorge Capetillo i Las Vegas. Timmar senare belönades Fury med en öl. 

Hyllas: ”Hans fotarbete är otroligt”

Men hur gjorde han? 

Enligt Daily Mail äter Tyson Fury fem-sex måltider per dag. Han dricker också runt åtta liter vatten. Enligt den engelska tabloiden har dieten gjort att han förlorade runt tio kilo 2018 då han förberedde sig inför fajten mot svenske Otto Wallin. En normal dag tränar han två gånger och då ligger fokuset på tekniken, fotarbetet, styrka och kondition. 

Viktraset har väckt stor uppmärksamhet. Vissa hävdar till och med att det svårt att känna igen Tyson Fury. 

”Det ser ut som att Tyson Fury har gått på ”beast mode” och ser ut att vara urstark i sina förberedelser till Joshua-fajten”, skriver BT sport på Twitter. 

”Hans fotarbete och styrka är otroligt”, skriver ESPN. 

https://twitter.com/ESPNRingside/status/1382518383640338432

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.