Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Starka reaktioner efter bilderna på Mike Tyson

Mike Tyson spänner sina muskler
Foto: INSTAGRAM
Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Mike Tyson oroade sina fans efter en tv-intervju i England. 

Men de senaste bilderna på boxningsikonen väcker helt andra reaktioner. 

”Titta på det här”, skriver den tidigare världsmästaren Shannon Briggs på Instagram. 

Den 54-årige stjärnan gav ett minst sagt sömndrucket intryck när han gästade talkshowen ”Good Morning Britain” för att prata om sin kommande fajt mot Roy Jones Jr. 

Tyson sluddrade när han formulerade sina kortfattade svar om comebacken, som ska ske i samband med en välgörenhetsgala i november, och på sociala medier uttrycktes oro över den tidigare tungviktsmästarens hälsa. 

Daily Mail uppgav att flera tittare beskrivit intervjun som ”chockerande” och ”smärtsam att se på”, och även Alex Beresford, väderprofil på kanalen ITV som sänder ”Good Morning Britain”, reagerade. 

”Jag hoppas att Mike Tyson bara är trött. Den här intervjun...”, skrev han på Twitter. 

Starka reaktioner efter bilderna på Mike Tyson

Nu har nya bilder på Tyson fått spridning på nätet, och fansen är fortsatt oroliga – men den här gången för Roy Jones Jr. 

De comebackande boxarna kommer att mötas i åtta ronder om två minuter, men enligt australiska news.com.au räknar de flesta med att Tyson avslutar fajten betydligt tidigare än så. Arrangörerna har dock avrått de båda slagskämparna från att gå för knockout.

Reaktionerna har utlöst efter att Shannon Briggs, även han tidigare tungviktsmästare, delat ett klipp på sin Instagram där Tyson visar upp en imponerande fysik. 

”Titta på det här, det är ren styrka”, skriver Briggs. 

Foremans kritik mot tekniken

Även ESPN har delat klipp på Tyson, som utför högintensiva träningspass i ringen. 

”Är vi säkra på att Mike Tyson är 54 år gammal?”, skriver ESPN. 

Den före detta boxaren George Foreman, numera expert och grillentreprenör, är också imponerad av Tysons fysik, men säger sig ha identifierat en svaghet i det boxningstekniska. 

– Vi ser bara det han vill att vi ska se. Men när han slog med högerhanden noterade jag att högerbenet inte rörde sig samtidigt, det bara var stilla. Det vänstra benet rörde sig okej. Jag ser allting, säger Foreman till TMZ. 


https://www.instagram.com/p/CGaPGGlj15u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.