Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Närmar sig ny titelfajt – efter krossen i natt

Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHN LOCHER / AP TT NYHETSBYRÅN

Kontroversielle brittiske boxaren Tyson Fury har tagit sig ett steg närmare en ny titelfajt mot amerikanen Deontay Wilder. Tungviktaren Fury hade inga problem med att avfärda tyske motståndaren Tom Schwarz vid en gala i Las Vegas i natt svensk tid. Fury vann på teknisk knock out redan i den andra ronden.

30-årige Fury, som tidigare lämnat ifrån sig en rad mästarbälten på grund av drog- och alkoholproblem, mötte tre år äldre Wilder förra året för att slåss om tungviktsbältet inom WBC-organisationen. Den matchen slutade oavgjort och Wilder fick behålla bältet.

– Vi har en ny fajt inbokad antingen 21 september eller 5 oktober, och nästa år kommer vi att fånga in Wilder och tvinga honom att ge mig bältet, sade Fury efter segern över Schwarz.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.