Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mike Tyson: ”Lycka för mig är döden”

Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SIPA USA/IBL

En ”hemlig” dokumentär spelas just nu in för att följa Mike Tysons resa tillbaka till ringen, uppger Daily Star.

Under inspelningen ska stjärnan fått frågan om vad lycka är för honom, och det blev ett emotionellt svar:

– Lycka för mig är döden, för jag har sett många dåliga saker och förlorat många dåliga saker i mitt liv.

Den 28 november är 54-årige Tyson tillbaka i ringen. Boxningsikonen som under sin karriär försvarade mästarbältet nio gånger kommer ställas mot flerfaldige världsmästaren Roy Jones Jr, 51. Mötet kommer vara en uppvisningsfight i samband med en välgörenhetsgala.

Inför comebacken har Mike Tyson väckt reaktioner. Bland annat efter en intervju med ”Good Morning Britain”. Tyson sluddrade fram svar om matchen och på sociala medier uttrycktes oro över den tidigare tungviktsmästarens hälsa.

”Jag hoppas att Mike Tyson bara är trött. Den här intervjun...”, skrev Alex Beresford, väderprofil på kanalen ITV som sänder ”Good Morning Britain”, på Twitter.

Men Shannon Briggs, även han tidigare tungviktsmästare, svarade på oron genom att dela ett klipp på sin Instagram där Tyson visar upp en imponerande fysik. 

”Titta på det här, det är ren styrka”, skrev Briggs.

Netflix producerar dokumentär

Så hur är egentligen resan tillbaka till ringen för en 54-årig före detta världsmästaren och rubrikmakare?

Det kommer tittare snart ha möjlighet att följa. Netflix producerar just nu en ”hemlig” dokumentär om Tysons resa och liv, uppger Daily Star.

Tidningen kan redan nu berätta om en scen i den kommande dokumentären. Rafael Cordeiro, som just nu tränar boxningsikonen, frågade vad lycka är för Tyson.

Svaret?

– Lycka för mig är döden, för jag har sett många dåliga saker och förlorat många dåliga saker i mitt liv.

Han har tidigare berättat att han ser fram emot döden:

– Ja. Jag är inte rädd för det. Att leva kan vara mer komplicerat än att dö för mig. Tron på det. Jag vet inte om det är sant. För att leva tar mycket mod. Utan modet kan du inte hantera att leva. Att leva är en resa, att leva är en kamp, uppger Daily Star.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.