Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tog 15:e raka segern i Lauréns comeback

Mikaela Laurén höll sig på benen under alla tio ronderna i titelmatchen i boxning i Montréal i Kanada, och bjöd motståndaren på rejält motstånd.

Men det räckte inte för att ta mästarbältet i superweltervikt från kanadensiskan Marie Eve Dicaire.

Domarna var överens om att kanadensiskan vunnit matchen, med siffrorna 97–93, 98–92 och 99–91.

– Jag siktar mot stjärnorna och jag tänker inte ge upp förrän jag är stolt över mig själv, säger Dicaire som nu har femton segrar på femton fajter.

Gjorde comeback för att kunna bli mamma

Laurén, 43 år, har sagt i en intervju med Dagens Nyheter att hon gick upp i ringen igen för att ha råd att genomgå IVF-behandling för att bli gravid.

– Självklart förstår jag att många kommer undra eftersom jag sagt innan att jag ska lägga av. Men jag fick ett erbjudande som jag inte kunde motstå, sa Mikaela Laurén till SportExpressen i slutet av mars.

Alla de tre domarna vid ringside på galan i Montreal hade kanadensiskan som klar vinnare på poäng, med siffrorna 97–93, 98–92 och 99–91.

”Tyvärr gick det inte hela vägen den här gången. Jag kämpade och jag krigade på”, säger Laurén i ett videoinlägg på Instagram.

Mikaela Laurén fick erbjudande om att gå matchen mot Dicaire med bara två veckors varsel, en långt ifrån ideal förberedelsetid.

”Jag håller huvudet högt och jag är stolt över det jag har gjort. Det var bara två veckors förberedelse så jag kunde inte förvänta mig mer”, säger hon.

Trots förlusten är Laurén relativt nöjd med sin insats.

”Jag fick inte riktigt tag på henne. Men hade jag haft några veckor till eller fått in en bra jävla höger hade det satt annorlunda ut”, fortsätter Laurén.