Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lauréns babylycka: ”Som vi har kämpat”

Mikaela Laurén ska bli mamma.
Foto: JANNE DANIELSSON / SVT

Mikaela Laurén kommer med ett glädjebesked.

Laurén meddelar att hon och maken Peder Södersteen äntligen ska få barn.

– Jag är så otroligt lycklig. Det har varit en tuff fajt men det här slår alla segrar i ringen, säger hon.

Boxaren och den tidigare simmaren Mikaela Laurén är gravid. Det skrev hon först om i ett inlägg på Instagram.

”I kärlekens tecken kan jag äntligen dela med mig av vår lycka! Tänk att min dröm snart blir verklighet och att vi äntligen kommer bli föräldrar”, skriver Laurén.

Mikaela Laurén har tidigare berättat för SportExpressen om svårigheterna med att bli gravid.

– Funkar det inte så har vi ändå ett jävligt bra liv. Vi har varandra och vi är lyckliga. Men man är ju en prestationsmänniska. Man tänker: ”Nu vill jag bli mamma” – och så tror man att man ska bli gravid på första försöket. Men det är inte riktigt samma sak, sa Laurén i slutet av 2018.

Mikaela Laurén är gravid

Under söndagen kom till sist ett glädjande besked.

– Jag är så otroligt lycklig. Det har varit en tuff fajt men det här slår alla segrar i ringen och jag är så glad att vi inte gav upp, säger Mikaela Laurén till SportExpressen.

Hon fortsätter:

– Nu längtar jag till sommaren och att vi ska få träffa vårt efterlängtade barn.

Även i sitt Instagram-inlägg skriver Laurén att hon är glad att hon inte gav upp.

”Som vi har kämpat för dig, efterlängtade älskade unge. Känns ofattbart. Jag har fortfarande svårt att förstå och våga tror att det är på riktigt... Samtidigt kan jag inte låta bli att vara så otroligt exalterad och lycklig över att vi kommer bli föräldrar och bilda vår alldeles egna familj.”

Mikaela Laurén tackar också den ryska kliniken som hjälpte henne att bli gravid.

”Ett jättestort tack och ovillkorlig kärlek till Olgakliniken som trodde på oss och gjorde detta möjligt. Vi hade aldrig kunnat göra det utan er”, skriver hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.