Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kravet efter skandalkyssen: Stäng av honom på livstid

Foto: TMZ

Boxaren Kubrat Pulev skapade skandal när han kysste tv-reportern Jenny Ravalo mitt under en intervju.

Nu riskerar 37-åringen livstids avstängning från sporten. 

Efter sin knockout-seger mot Bogdan Dinu blev storboxaren Kubrat Pulev intervjuad av Jennifer Ravalo, reporter på Vegas Sports Daily. I slutet av samtalet gjorde Pulev något som blev vida omdiskuterat: han tryckte sig mot Ravalo och gav henne en kyss. 

Ravalo skrattade till efter kyssen, men beskrev senare Pulevs agerande som ”pinsamt och konstigt” i ett inlägg på Twitter. 

Pulev riskerar straff för kyssen

Nu har Ravalo anlitat kändisadvokaten Gloria Allred. Planen är att dra Pulev inför rätta, med sexuellt ofredande som brottsrubricering. 

– Vi begär att boxningskommissionen omedelbart utför en utredning efter de här allvarliga anklagelserna. Vi begär att Pulevs boxningslicens blir indragen, säger Allred enligt sajten TMZ.  

”Ingen kvinna ska behandlas så här”

Den massiva kritiken på de sociala medierna fick Pulev att göra ett skriftligt uttalande om händelsen. 

”Reportern Jenny är faktiskt en vän till mig, och efter intervjun var jag så glad att jag gav henne en kyss. Senare samma kväll var hon med mig och mina kompisar och firade. Som man kan se på videon så skrattade vi åt det hela och tackade varandra. Det finns inget mer att säga”, skrev bulgaren på Twitter.

Men enligt Ravalo är Pulevs redogörelse falsk.

– Jag gav varken uppmuntran eller godkännande till att Pulev skulle ta tag i mitt ansikte, kyssa mig eller ta ett grepp om min rumpa. Ingen kvinna borde bli behandlad på det här sättet. Han hade ingen rätt att kyssa mig, säger Ravalo.