Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag blev chockad när Tyson frågade mig”

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: FPA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Mike Tyson ställs mot Roy Jones Jr i en uppvisningsmatch natten mot söndag. 

En som känner båda väl är Badou Jack – som själv möter Blake McKernan. 

– Jag blev chockad när Tyson frågade om jag ville vara med i galan, säger Badou Jack i Viaplay. 

Den svenske storstjärnan Badou Jack ställs mot Blake McKernan i en av de matcherna som äger rum och som är en del av galan till huvudfajten mellan Mike Tyson och Roy Jones Jr natten mot söndag. 

I en intervju med Viaplay, som sänder galan, berättar Jack om relationer till Tyson och Jones och säger att båda var hans favoriter när han inledde sin karriär. 

– Mike Tyson är fortfarande farlig och Roy har fortfarande snabbheten. Men jag har sett att de saknar reflexer och sånt, naturligt med åldern. Det är ingen riktig match men jag tror ändå att den kommer vara tuff för båda. Det kommer vara mer än vanlig uppvisningsmatch. Roy har mycket stolthet och kommer inte lägga sig, säger Jack och fortsätter: 

”En tuff kille”

– Tyson ser ut att vara i bra form. När han avslutade sin karriär så var han inte sig själv med droger och sånt men nu verkar han vara tillbaka. Han är speciell så vi får se vad som händer. 

Den 37-årige Jack ska även han boxas mot Blake McKernan från USA – en fajt han inte är speciellt orolig över. 

– Det är en tuff kille. Men han är inte på min nivå, men jag ska inte underskatta honom. Jag ska göra mitt jobb och han har ingenting att förlora. Jag är i toppform. Han känns perfekt för mig, dags att slå ut honom.

Viaplay sänder Mike Tyson vs Roy Jones Jr – galan startar 03.00.  

Svenske stjärnan om sin nya motståndare. Se boxningen 03.00 på lördag i Viaplay

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.