Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hon visar upp galna bilderna efter segern

Tyskan Cheyenne Hanson besegrade ukrainskan Alina Zaitseva på teknisk knockout. 

Men efterspelet har handlat om allt annat än själva fajten. 

En bild på Hanson sprids nu viralt. 

Det är bland annat Mirror, New York Post och Daily Mail som rapporterar om händelserna som har kantat fajten mellan Ukrainskan Alina Zaitseva och tyskan Cheyenne Hanson. Anledningen är en bild som sprids på sociala medier och specifikt handlar det om en bild som Hanson själv lade upp häromdagen på Instagram. 

Det är nämligen så att under fajten så kolliderade Alina Zaitseva och Cheyenne Hanson med varandra. Sistnämnda föll ihop med smärtor och när hon reste sig hade ögat och faktiskt hela ansiktet svullnat upp – rejält. 

Vann på teknisk knockout

Bilden Hanson la upp i söndags visar en enorm blåtira i det vänstra ögat, samtidigt som stora delar av ansiktet och pannan är något groteskt. 

Men hur gick i fajten? 

Matchen sköts upp en stund och senare tilldelades Cheyenne Hanson segern på teknisk knockout. Detta efter att hon låg före Zaitseva poängmässigt. Hanson hade ledningen vid tidpunkten då kollisionen skedde, skriver Daily Mail. 

Efter segern postade Hanson ett Instagram-inlägg där hon visade en före- och efterbild – och man kan konstatera att det är en skräckskada. 

Skadan och skräckbilderna på Cheyenne Hanson påminner på ett sätt om Joanna Jedrzejczyk. Den sistnämnda MMA-fightern fördes akut till sjukhus med subduralhematom, en blödning mellan hjärnan och skallbenet som uppkommer från slag mot huvudet. En vecka senare fick Jedrzejczyk lämna sjukhuset. 

https://www.instagram.com/p/CM_1Ks_BTvG/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.