Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Frun avslöjar: Det kan få Tyson Fury att fortsätta

Tyson Fury.
Foto: Dave Shopland/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN
Tyson och Paris Fury.
Foto: STFA / TT NYHETSBYRÅN
Tungviktsmästaren flaggade för att lägga av.
Foto: Dave Shopland/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN
Tyson Fury är obesegrad i sina 33 matcher.
Foto: ANDY RAIN / EPA

Tyson Fury meddelade att han planerar att lägga av efter helgens knockout-seger mot Dillian Whyte.

Men en sak skulle kunna få den obesegrade 33-åringen fortsätta, avslöjar hans fru för BT Sports.

Tungviktsmästaren Tyson Fury vann helgens stormatch mot Dillian Whyte på Wembley Stadium. Väl där gjorde han också det också rätt tydligt att han nu kommer att lägga handskarna på hyllan för gott.

Samtidigt är det fortsatt så att han kan utmanas om det världsmästarbälte han innehar.

För två som är ute efter det är Anthony Joshua är Oleksander Usyk. Detta då de båda går en match i juli om ett annat bälte, där kan vinnaren få utmana Fury om båda bältena. 

Just att försvara bältet han innehar och ta ytterligare ett är dock något som kan få Fury att börja boxas igen. Dels för att fortsatt gå obesegrad som mästare, men också för att ta erövra dubbla mästarbälten, rapporterar Independent.

”Gillar det inte alls”

Enligt BT Sports har hans fru Paris Fury uttalat sig om saken.

– Från hjärtat vet jag att den enda anledningen för Tyson (Fury) att återvända är att slåss om båda bältena. Det skulle vara den enda anledningen för det finns inget annat kvar för honom, säger hon.

En av anledningarna som ligger bakom hans beslut att inte fortsätta boxas väger samtidigt tungt. Det att få spendera mer tid med sin familj. För hans fru är inte helt nöjd med att han återvänt till boxningsringen.

– Jag gillar det inte alls. Att fira och så där är kul. Men hur det byggs upp och själva fighten är hemsk att uppleva och vara en del av. Jag skulle hellre ha honom hemma. Han har inget mer att bevisa, säger Furys fru till talkSPORT.

33-årige Tyson Fury är obesegrad i sina 33 proffsmatcher. Detta då han vunnit 32 matcher och gått en oavgjord.

Tidigare: Otto Wallin om Tyson Fury

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.