Flydde från stan – inför supermatchen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: BJÖRN LINDGREN /TT NYHETSBYRÅN / TT NYHETSBYRÅN

I kväll gör Adrian ”Gäddan” Granat upp med Otto Wallin.

Men med mindre än ett dygn kvar till fighten valde skåningen Granath att hastigt lämna Sundsvall, där matchen avgörs.

– Jag tar inga risker, säger Granat till MTG Sport.

På lördagskvällen ställs till slut tungviktarna Adrian ”Gäddan” Granat och Otto Wallin mot varandra.

Matchen avgörs i Wallins hemstad Sundsvall. Och med mindre än ett dygn kvar till matchen valde Granat att lämna Sundsvall - allt för att maximera sin uppladdning inför fighten.

– Jag vill inte ta några risker att bli väckt mitt i natten eller att någon jävlas med en, säger Granat till MTG Sport.

Granat valde bort att bo på hotell, i stället sov den frispråkige skåningen hos sina släktingar på landsbygden utanför Sundsvall.

– Det har ju hänt boxare på bortaplan förr att det ringt mitt i natten och de har blivit väckta eller att folk velat jävlats på ett eller annat sätt, säger Granat som är fast besluten att lämna ringen som segrare på lördagskvällen.

– Jag tar inga risker, utan har en plan för allt, säger han till MTG Sport. 


Otto Wallin boxas på hemmaplan.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

”Gäddan” lämnade dagen innan match

Känslorna inför fighten i Sundsvall har varit heta, och när matchen presenterades tidigare i vintras kunde de två boxarna inte hålla sig från att skicka gliringar till varandra.

– Det är dags att täppa till truten på honom nu. Den har blivit stor på sistone, så det är dags att sätta honom på plats. Innan jag förlorade sa han inte ett ord, sa ”Gäddan”. 

Adrian Granat har gått 16 proffsmatcher. Han har vunnit 15 av dem. Otto Wallin har i sin tur gått 19 matcher - och vunnit samtliga.


Fotnot: Boxningsgalan från Sundsvall sänds på Viaplay PPV/TV10 från 18.30. Huvudmatcherna Otto Wallin-Adrian Granat och Mikaela Laurén-Verena Kaiser sänds exlusivt på Viaplay för 299 kronor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.