Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Är vi säkra på att den här fajten måste hända?”

Foto: DAVID ROSENBLUM / ZUMA PRESS/IBL
Foto: RICK DAVIS / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Det närmar sig comeback i ringen för Mike Tyson.

54-åringen har legat i hårdträning och det syns. 

Nu sprids nya bilder på boxningsikonen som får fans att reagera.

Veteranmötet med Roy Jones Jr är Tysons första match på över 15 år. Den tidigare tungviktsmästaren är i toppform och har varit tydlig med att förlora inte är ett alternativ.

– Allt jag gör lägger jag ner så mycket i. Om jag misslyckas kommer jag att dö. Hur många människor gör det? Det är vad jag vill göra. Ni vet, jag är den största kämpen sedan Gud uppenbarade sig. Hur kunde jag inte ta det här tillfället i akt? Missa inte det, jag är tillbaka, avslutar boxningsikonen, sade Tyson nyligen i en video på Instagram.

”Är vi säkra att den här fajten måste hända”

De senaste månaderna har vi kunnat följa hur 54-åringen kropp förvandlats och gjort sig redo för ringen. Nu, mindre än två veckor till fajten, har ett par nya bilder fått sociala medier att häpna över hans fysik på nytt.

”Jag har följt Mike Tyson hela mitt medvetna liv och bevakat hans två senaste matcher 2004 och 2005... och han är i en annan typ av form den här gången”, skriver ESPN:s radiopratare Peter Rosenberg på Twitter.

Nathaniel Behar, amerikansk fotbollsspelare, reagerar på bilderna med oro för Tysons motståndare.

”Jag vet inte om jag kan se en vuxen man dö i livesändning. Är vi säkra på att den här fajten måste hända”, frågar han sig själv på Twitter.

https://twitter.com/ESPNRingside/status/1328486964534800384

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.