Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bomben: Gör comeback hos värsta konkurrenten

Foto: BILDBYRÅN

Här är bomben i innebandy-Sverige.

Enligt uppgifter till SportExpressen är Mullsjö-profilen David Gillek, 36, klar för spel i rivalklubben Växjö.

Uppgifter som P4 Kronoberg var först med att skriva om. 

David Gillek är en av Mullsjös bästa och mest populära spelare genom tiderna. 

Efter mer än 300 poäng i Mais-tröjan tog den aktiva karriären slut 2018 då han tog steget in som assisterande tränare.

I fjol bakom Andreas Elf och i höst bakom Ulf Hallstensson.

Men efter nio omgångar tackade Hallstensson för sig och David Gillek fick en förfrågan att ta över som huvudtränare. Han tackade nej och bröt därmed med Mullsjö.

David Gillek klar för Växjö

Nu - bara drygt två veckor senare - är David Gillek klar för en comeback, enligt uppgifter till SportExpressen.

Som spelare och hos antagonisten Växjö - som Mullsjö har haft flera intensiva drabbningarna med i slutspelen de senaste åren.

36-åringen ska ha tränat med Växjö så sent som under lördagen, enligt uppgifter till SportExpressen, och i innebandyns eget spelarregistreringssystem iBIS står det ”Växjö IBK” som nuvarande klubb.

P4 Kronoberg var först med de sensationella uppgifterna under lördagskvällen, där de skriver att David Gillek är aktuell för spel med Växjö redan mot Sirius under söndagen.

Under söndagseftermiddagen bekräftade Växjö uppgifterna och meddelade att David Gillek kommer spela med tröja nummer 19.

På tisdag väntar sedan ett mycket intressant möte i Nyhemshallen i Mullsjö. Växjö kommer på besök och matchen sänds direkt i Eurosport.

Växjö har den senaste tiden letat efter offensiva förstärkningar efter Ludwig Perssons överraskande avsked och två tunga skador på Victor Hansson och Patrik Gustavsson.

SportExpressen har sökt David Gillek utan framgång.

https://twitter.com/vaxjovipers/status/1196058308051963904?s=20

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.