Isabella Löwengrip. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESIsabella Löwengrip. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Isabella Löwengrip. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Peter "Foppa" Forsberg med sin Nicole Nordin på Ellegalan i januari. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅNPeter "Foppa" Forsberg med sin Nicole Nordin på Ellegalan i januari. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Peter "Foppa" Forsberg med sin Nicole Nordin på Ellegalan i januari. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

”Blondinbella” avslöjar semestern med Foppa

Publicerad

Isabella Löwengrip, 27, utsågs nyligen till näringslivets mäktigaste kvinna 2018 enligt Veckans Affärer, som korat de 125 mest betydelsefulla kvinnorna. 

När Löwengrip gästade podcasten "Schulman show" för att prata om framgången som entreprenör och sin exklusiva livsstil – avslöjade hon även vänskapen med hockeylegendaren Peter Forsberg. 

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, är både känd som en av Sveriges största bloggare och som entreprenör. Det är 13 år sedan hon startade bloggen blondinbella.se – fem år senare var den Sveriges största privatblogg. 

Hon har dessutom byggt upp en företagsgrupp kring moderbolaget Löwengrip Invest, där hud- och hårvårdsföretaget LCC, skoföretaget Flattered samt Nordic Tech House ingår. Nyligen utsågs hon till näringslivets mäktigaste kvinna 2018 tillsammans med Kerstin Hessius.

Har anställt en stab som hjälper henne

I Alex Schulmans podcast "Schulman show" öppnar 27-åringen dörren till sitt privatliv.

Hon berättar att hon får hjälp i hemmet av människor som städar, lagar mat, packar hennes väskor, skottar snö och sminkar henne på morgonen. Allt för att få mer tid med barnen. 

När samtalet glider in på hur det är att vara igenkänd på stan och ställa upp på bilder, berättar Isabella Löwengrip om ett knep hon snott från hockeylegendaren Peter Forsberg under en gemensam middag på stan. 

– En av mina nära vänner heter Nicole (Nordin) och hon är tillsammans med Peter Forsberg. Han är ju enormt igenkänd och alla älskar honom. Jag har aldrig varit ute och ätit middag med någon där det varit sånt högt tryck förut.

– Han hade en väldigt bra grej. När vi satt där och åt så sa han en mening som jag tog med mig och lärde mig av. Han sa: ingen bild nu tyvärr för jag har faktiskt druckit alkohol. Och det var ingen som sa något efter det, folk fick en respekt för att man inte vill ta bilder när man druckit alkohol, berättar hon.

– Så nu har jag också börjat säga det, och jag har aldrig sett en sur min efter det.

LÄS MER: Foppa är NHL-spelarnas största idol 

"Foppa" och Nicole.Foto: /IBL / /IBL

Umgicks i Peter Forsbergs sommarstuga

Alex Schulman blir nyfiken när han förstår att Isabella Löwengrip umgås med Peter Forsberg privat och frågar hur den förre hockeystjärnan är att hänga med.

– Det är Nicole jag är kompis med från början, säger Löwengrip och berättar att hon semestrade ihop med paret:

– Jag åkte upp med barnen i somras och så var vi på deras lantställe i Örnsköldsvik och åkte massa båt och så, det var jättemysigt.

Och på frågan om "Foppa" är hennes mest kända vän säger hon:

– Ja, ja det är han väl.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag