Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Blondinbella” avslöjar semestern med Foppa

Isabella Löwengrip. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Peter "Foppa" Forsberg med sin Nicole Nordin på Ellegalan i januari. Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Isabella Löwengrip, 27, utsågs nyligen till näringslivets mäktigaste kvinna 2018 enligt Veckans Affärer, som korat de 125 mest betydelsefulla kvinnorna. 

När Löwengrip gästade podcasten "Schulman show" för att prata om framgången som entreprenör och sin exklusiva livsstil – avslöjade hon även vänskapen med hockeylegendaren Peter Forsberg. 

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, är både känd som en av Sveriges största bloggare och som entreprenör. Det är 13 år sedan hon startade bloggen blondinbella.se – fem år senare var den Sveriges största privatblogg. 

Hon har dessutom byggt upp en företagsgrupp kring moderbolaget Löwengrip Invest, där hud- och hårvårdsföretaget LCC, skoföretaget Flattered samt Nordic Tech House ingår. Nyligen utsågs hon till näringslivets mäktigaste kvinna 2018 tillsammans med Kerstin Hessius.

Har anställt en stab som hjälper henne

I Alex Schulmans podcast "Schulman show" öppnar 27-åringen dörren till sitt privatliv.

Hon berättar att hon får hjälp i hemmet av människor som städar, lagar mat, packar hennes väskor, skottar snö och sminkar henne på morgonen. Allt för att få mer tid med barnen. 

När samtalet glider in på hur det är att vara igenkänd på stan och ställa upp på bilder, berättar Isabella Löwengrip om ett knep hon snott från hockeylegendaren Peter Forsberg under en gemensam middag på stan. 

– En av mina nära vänner heter Nicole (Nordin) och hon är tillsammans med Peter Forsberg. Han är ju enormt igenkänd och alla älskar honom. Jag har aldrig varit ute och ätit middag med någon där det varit sånt högt tryck förut.

– Han hade en väldigt bra grej. När vi satt där och åt så sa han en mening som jag tog med mig och lärde mig av. Han sa: ingen bild nu tyvärr för jag har faktiskt druckit alkohol. Och det var ingen som sa något efter det, folk fick en respekt för att man inte vill ta bilder när man druckit alkohol, berättar hon.

– Så nu har jag också börjat säga det, och jag har aldrig sett en sur min efter det.

LÄS MER: Foppa är NHL-spelarnas största idol 

"Foppa" och Nicole. Foto: /IBL / /IBL

Umgicks i Peter Forsbergs sommarstuga

Alex Schulman blir nyfiken när han förstår att Isabella Löwengrip umgås med Peter Forsberg privat och frågar hur den förre hockeystjärnan är att hänga med.

– Det är Nicole jag är kompis med från början, säger Löwengrip och berättar att hon semestrade ihop med paret:

– Jag åkte upp med barnen i somras och så var vi på deras lantställe i Örnsköldsvik och åkte massa båt och så, det var jättemysigt.

Och på frågan om "Foppa" är hennes mest kända vän säger hon:

– Ja, ja det är han väl.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!