ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fick vredesutbrott efter slutsignalen

/

LOS ANGELES. Det var ett deppigt och frustrerat Carolina Hurricanes, som gick av isen i FLA Live Arena i morse, svensk tid.

Man hade förlorat för tredje gången i rad mot Florida Panthers.

Den här gången med 0-1. 

Missnöjet med insatsen visade sig i tv-sändningen hos TNT i USA, där kameran i korridoren utanför Hurricanes omklädningsrum fångade upp finländaren Jesperi Kotkaniemis vredesutbrott.

Kotkaniemi gjorde flisor av sin klubba när han gick av isen. Ja, det gick så våldsamt till att lagkamraten som gick bakom honom höll upp händerna för ansiktet för att skydda sig.

Allt gick emot Carolina den här kvällen. Man lyckades aldrig dyrka upp det bastanta Panthersförsvaret, man hade ingen ”puck luck” och inte heller någon tur med domarna.

– Jag hade dömt utvisning där, sa Henrik Lundqvist i expertpanelen hos TNT om en situation i matchens slutminuter när Panthersforwarden Sam Reinharts klubba träffade visiret på Shayne Gotisbehere, som kastade sig dramatiskt i isen.

Domarna och linjemännen konfererade en stund på isen, men valde att inte döma utvisning till Carolinas bestörtning.

Domarna uppgav att de inte sett situationen.

XXX

Från nattens match i övrigt: Florida fick lagkaptenen Aleksander Barkov skadad i den första perioden sedan han tagit emot en tackling av Jack Drury längs ena långsargen.

Tacklingen såg inte ut att träffa speciellt hårt och någon utvisning utdömdes inte. Men Barkov återkom inte i matchen.

– Kan han inte spela nästa match är det en stor förlust för Panthers, kommenterade Wayne Gretzky i tv-studion hos TNT.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00