ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tom Nilsson återvänder till SHL

/

Tidigare Mora och Frölundabacken Tom Nilsson återvänder till SHL.
Enligt vad MrMadhawk.se erfar är han signad och klar.
Men det blir varken Mora eller Frölunda för Nilsson. Istället ska den defensivt skicklige backen istället vara överens med Djurgården om ett avtal.
Där återförenas han med sin tidigare tränare från Frölunda och Juniorlandslaget, Robert Olsson.
Djurgården vinner kampen om Nilsson signatur i en hård kamp med andra SHL-klubbar. Bland annat ska Färjestad, Mora och Örebro ha varit sugna på att signa upp 23-åringen.
Den här säsongen har Tom Nilsson spelat AHL-hockey med Utica Comets i AHL. Förra säsongen var Nilsson en av backarna som var med i Frölundas guldlag, med just Robert Olsson som assisterande tränare.
Men denna gången har Frölunda inte varit med på tåget.
Tom Nilsson väntas presenteras för Djurgården när han spelat klart borta i nordamerika. Innan dess presenteras ingenting.
Att det blir just Djurgården är inget konstigt. Nilsson är Stockholmskille, och det finns en tydlig ambition från Djurgården Hockey att man vill ha så många Stockholmskillar som möjligt i sitt lag.
Man har sedan tidigare värvat en annan spelare med anknytning till staden i form av Jesper Pettersson. Något som dock inte är officiellt.

Tom Nilsson vid en landskamp 2014.
Foto: Lennart Månsson / BILDBYRÅN

BILDBYRÅN

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00