ANNONS
PersonuppgifterCookies

Blomqvist återvänder till Redhawks

/

Efter den här säsongen så står det klart att Tomas Kollar kommer att lämna Redhawks J18-lag för att istället bli övergripande för junior och ungdomsverksamheten i Malmö Redhawks. Det blev officiellt i förra veckan.
Hans efterträdare är redan klar. Inte officiellt, men enligt uppgifter till MrMadhawk.se.
Det blir tidigare backen i klubben, Anton Blomqvist, som återvänder. Men denna gången som tränare.
“Blomman” är överens med Malmö Redhawks om ett kontrakt och det blir officiellt senare.
Under nästan hela denna säsongen har Blomqvist, som fortfarande är en aktiv spelare, haft diskbråck och ryggproblemen gör att Osbysonen kommer behöva avsluta sin aktiva karriär i förtid. Han har redan under denna säsongen varit och är assisterande tränare till Håkan Åhlund och Fredrik Hallberg i IKP-båset.
Det blir en helt ny konstellation på J18-sidan i Redhawks. En assisterande tränare söks till Anton Blomqvist. Förmodligen presenteras lösningen när man har en assisterande klar och kanske väljer man att vänta till Pantern och Malmö J18:s säsong är över.
Förutom J18, så kommer jobbet innebära att Blomqvist jobbar med hockeygymnasiet.

Anton Blomqvist i Panterntröjan. Det blir det sista han gör som aktiv ishockeyspelare.
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

BILDBYRÅN

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00