ANNONS
PersonuppgifterCookies

Poängmaskin klar för fortsättning i Örebro

/

Det har ett längre tag ryktats om att Örebro Hockey förlängt med nyckelspelare.
Nu är i alla fall en av få spelare som haft en uppåtgående kurva den här säsongen, klar för en fortsättning i klubben.
Säkra källor meddelar att amerikanen Greg Squires är klar för en fortsättning i ÖHK.
Det nya avtalet löper över två år.
Vilket innebär att Squires dubblar sin tid i klubben. Under våren löper hans första tvåårskontrakt ut, och då tar detta kontraktet vid.
Allting är signat och klart. Men Örebro har inte gått ut med det än.
Greg Squires värvades efter en succésäsong i Oskarshamn, då han gjorde 44 allsvenska poäng. Det följdes upp med 24 poäng i SHL förra säsongen, och denna säsongen har 28-åringen stått för 20 poäng så här långt.
Det gör också att han fått en betydligt mer marknadsmässig lön på det kommande kontraktet.
Mer silly från från Örebro.
Klubben söker aktivt efter nyförvärv. Med drygt sex veckor till transferfönstret stänger, så erbjuder dock marknaden inte speciellt många alternativ. Men saker och ting kan naturligtvis öppna upp sig, och spelande backar står högst på önskelistan för sportchef Niklas Johansson och hans lagbygge.
Om Örebro väljer att offentliggöra Squires förlängning redan nu vet man aldrig med ÖHK. Klubben har för vana att vänta med sina nyheter av olika anledningar. Förra säsongen presenterades exempelvis vissa förlängningar först efter säsongen.
Man har även för vana att presentera flera olika nyheter på samma gång. Men Squires är klar, och nya avtalet är på två säsonger, till och med våren 2019.

Greg Squires fortsätter i Örebro Hockey även kommande två säsonger.
Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN

BILDBYRÅN

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00