ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bud Holloway återvänder till SHL

/

Bud Holloway har varit ute på marknaden sedan han fick sparken från CSKA Moskva den 18 november.
Spel i Schweiz och NLA har hela tiden varit det spåret man tagit sikte på. Men nu blir det spel i SHL, kan MrMadhawk.se avslöja.
– Jag kan bekräfta att det blir spel i Sverige, säger Holloways agent, Martin Nilsson.
Uppgifter säger att tidigare klubben Skellefteå och sportchefen Mikael Lindgren är de som ligger längst fram för att få tillbaka sin tidigare poängmaskin, som lämnade klubben efter SM-guldet 2014. Men det är inte klart. Inte än.
– Jag kommenterar inte enskilda klubbar. Det får du ta med klubbarna själv, säger Martin Nilsson, som tror att en lösning är klar inom kort.
– Min förhoppning är att allt ska vara löst inom 48 timmar, säger agenten.
Sedan Bud Holloway lämnade Skellefteå 2014 har han spelat NLA-hockey i Bern, AHL-hockey i St. John’s IceCaps (Samt i match i Montreal i NHL) och nu senast KHL med CSKA Moskva.
Nu pekar alltså mycket på en återkomst till klubben, om sportchefen Mikael Lindgren inte blir lurad på honom i sista sekund av en annan SHL-klubb.
Klart är åtminstone att vi kommer få se en attraktion i SHL, som under sina tidigare SHL-säsonger gjort 153 poäng på 163 seriematcher och 40 poäng på 43 slutspelsmatcher.
En produktion som varit god under de här tre säsongerna han varit utanför ligan.
– Det ska givetvis bli intressant att se Bud i Sverige igen. Inom kort blir det klart var det blir, säger agenten Martin Nilsson hemlighetsfullt.

Bud Holloway vill säkert gärna uppleva det här igen.
Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

BILDBYRÅN

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00