ANNONS
PersonuppgifterCookies

JVM-spelare på ingång i Almtuna

/

Idag avslöjade UNT att Almtuna har en norrman som är på väg in i laget.
Nu kan MrMadhawk.se berätta namnet: Jørgen Karterud, tidigare JVM-spelare för Norge.
Vålerengenspelaren är den som Almtuna har på ingång och precis som sportchefen Tobias Pehrsson är detta en spelare som många svenska klubbar har kollat.
Jørgen Karterud var assisterande lagkapten vid juniorvärldsmästerskapet i Malmö 2013/2014 och har under säsongen varit en av de mer tongivande spelarna i Vålerenga.
På 45 matcher har 21-åringen gjort 40 poäng. Nu hoppas Almtuna att han ska vara den nya Michael Haga, som kommer att presenteras för Örebro.
– Ja … så kan man väl säga. Jag ser en otrolig potential i den här spelaren, det kan göra att vårt lag lyfter sig, säger Tobias Pehrsson till UNT, utan att avslöja namnet.

Karterud i JVM 2013/2014 i Malmö i en kamp med Oskar Sundqvist från Sverige.
Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN

BILDBYRÅN

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00