ANNONS
PersonuppgifterCookies

Två allsvenska förstärkningar till SSK

/

Södertälje har öst på rejält på spelarfronten den senaste veckan. Anton Holm, från allsvenska BIK Karlskoga skrev på och Hockeyettans assistkung, Fredric Weigel, har också skrivit på. Bland annat.
Här är två andra allsvenska förstärkningar.
Alexander Sahlin, målvakt från Almtuna. En spelare som hockeyfokus.se redan har skrivit om. Men han är klar, enligt säkra källor.
Kan även avslöja att en annan spelare från HockeyAllsvenskan är klar.
Det handlar om Henrik Thegel, senast i Vita Hästen, och en enormt pålitlig spelare på division 1-nivå, som presterat 128 poäng på 119 matcher i division 1 och nu senast 15 poäng i Vita Hästen i HockeyAllsvenskan.
Enligt säkra källor är båda de här två spelarna klara för Södertälje, som siktar på att ta sig tillbaka till HockeyAllsvenskan.

Två spelare som det kommer skilja två divisioner emellan. Calle Rosén spelar SHL-hockey med Växjö och Henrik Thegel kommer att spela division 1-hockey med SSK.
Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN.

BILDBYRN

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00