ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nylander lämnar – Modo måste värva

/

Modo Hockey släppte ut ett otroligt jobbigt besked precis.
William Nylander kallas tillbaka till Toronto med omedelbar verkan.
– Naturligtvis har vi gjort vad vi kunnat för att behålla honom i organisationen då det är en skicklig spelare, men denna fråga är styrd av SHL-avtalet. Vi önskar William lycka till i den fortsatta karriären, säger Per Svartvadet hos Modo.
Det innebär att spelaren som gjort 20 poäng på 21 matcher för laget lämnar. Det snittet är ingen annan i närheten av. Den offensiva spetsen som fanns, lämnar alltså nu.
Nu måste Modo värva. Det finns inget annat. Laget ligger väldigt illa till i serien och trots ny tränare är det svårt att se att man ska kunna vända detta. Och nu får man alltså ett oerhört slag mot sig, då spelaren som haft flitigast poängskörd sett till snittet, omedelbart lämnar.
Spelare finns på marknaden.
Vet att Ryan Lasch bjuds ut. Vet att Damien Fleury bjuds ut.
Och det finns andra spelare från finska ligan som bjuds ut, som har offensiv kompetens. William Nylander måste bara ersättas.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00