ANNONS
PersonuppgifterCookies

MASTERS: Uppgifter – Tiger Woods reser till Augusta

/

Det ryktas att Tiger Woods planerar att spela årets Masters-tävling.
Enligt Taylor Zarzour, värd på PGA Tour Radio, reser Tiger och hans team Augusta redan denna vecka.

Foto: Sipa

Michael Madrid-USA TODAY Sports/

Allt säkrare uppgifter rapporterar att Tiger Woods närmar sig comeback till tävlingsgolfen och att återkomsten kan komma att ske redan i nästa veckas Masters-tävling.
Det är ingen högoddsare att Tiger kommer vara på plats i Augusta under Masters, men nu sprids också sensationella uppgifter om att han till och med kan komma att spela tävlingen.

HOT LIST: Hetaste golfprylarna 2022

På plats – men spelar han?

Varje år arrangeras en middag för tidigare mästare på Augusta National, och tidigare var det många som räknat med att han skulle närvara vid denna samt eventuellt spela onsdagens par 3-tävling.
Men att han reser till Augusta så mycket som en vecka innan tävlingen tolkas av många som att han kan göra ett försök att till och med spela den “riktiga” tävlingen.

I officiella uttalande har Woods tidigare slagit fast att årets Masters-tävling kommer för tidigt för en comeback, då han fortsatt kämpar med fysiken efter den otäcka olyckan i februari i fjol. Mer realistiska förhoppningar har därmed snarare kretsat kring en comeback till nästa års Masters.

Med på deltagarlistan

Men vem vet? Rapporter om att Woods förra veckan spelade och promenerade runt sin hemmabana i Florida (Medalist) förra veckan indikerar att det inte är någon omöjlighet att han skulle göra ett försök i Masters redan nästa vecka.
Han finns dessutom fortsatt i Augusta Nationals deltagarlista för årets tävling.

Woods har vunnit Masters fem gånger. Första gången 1997 och senast 2019.

HAR DU NYHETSTIPS? KONTAKTA MIG HÄR

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger
Instagram: Hardenberger

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00