ANNONS
PersonuppgifterCookies

HOT LIST 2021: Här är vårens 33 hetaste golfprylar

/

Prylar! Äntligen är det dags!
Våren närmar sig och golfsäsongen 2021 likaså.

Därför är det dags att uppdatera golfbag och garderob – för oss prylnördar är det alltid lika spännande.

Det har varit ett sant nöje att prova alla fantastiska prylar – vad hamnar i din bag i år?

Värdegrunder som ärlighet och respekt är saker som traditionellt sett gått hand i hand med spelet golf. Så därför tycker jag att det är dags att hylla golfens historia och hitta tillbaka till rötterna – och det verkar vara många företag inom golfindustrin som är inne på samma spår.
Inte minst när det kommer till skor och kläder så ser vi att många företag lyfter fram spelets historia.
Ett exempel är FootJoy och deras nya Premiere-skor. Ett annat är Garmin med sin mycket exklusiva MARQ-klocka som bara skriker golf.

För att inte tala om Pumas helt underbara Arnold Palmer-kollektion.

Men lika intressant är också de banbrytande prylarna. I år leder svenska J.Lindeberg utvecklingen när det kommer till lättviktsmaterial.

Varesig du är nostalgikern som helst bär Arnolds cardigan eller du är tech-nörden som pratar med din caddie-klocka så bjuder jag här på årets hetaste produkter. Jag har personligen testat varenda en av dem.


Tanken var inledningsvis att ha 10-15 grejer på listan, men det görs numera så mycket bra och intressanta golfprylar att den stannade först på 33.

Trevlig läsning!

Skor

FootJoy Premiere Series och Nike Max Air hamnar på varsin sida spektrat när det kommer till tradition kontra det futuristiska.

FootJoy Premiere Series Tarlow
Pris: 2 499 sek
Kommentar: FootJoy Classics på sterioder och utan tvekan mest eleganta skon på marknaden. Hyllar både FootJoys och golfens historia och dessutom är pjuksen fullproppade med modern teknik. Av golfare för golfare. Dock gäller det att man har lite skills för att bära upp dem. Tarlow är min favoritmodell när det kommer till Premiere-serien som även erbjuder Packard och Flynt. Vilken är din?
Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation: 4/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

FootJoy HyperFlex
Pris: 2 199 sek
Kommentar: Framtagen tillsammans med Rafa Cabrera Bello är detta ur ett tekniskt perspektiv den mest avancerade skon FootJoy tagit fram. Så mjuka att jag skulle kunna bo i dem, dock är looken inte riktigt för mig.
Honor The Game-faktor: 2/5
Innovation: 5/5
Utseende: 3/5
Prestanda: 5/5

LÄS MER: Stor lista – bästa fynden med Golfhäftet

Puma Ignite Fasten 8
Pris: 1 299 sek
Kommentar: En sko som faller mig i smaken betydligt mer än företagets RS-G som jag testade i fjol.

Puma har som brukligt använt sig kunskap och material man importerat sig från andra sporter. Tack vare det har man lyckats skapa en sko som sluter sig runt foten och ger stabilitet på ett exemplariskt sätt. Otroligt mjuk och skön att gå i samtidigt som den är både vattentät och robust. Utseendet är lagom sportigt, och känslan otroligt stabil. Skon Bryson DeChambeau bar när han vann Arnold Palmer Invitational.
Skons ovandel är tillverkad i ett syntetläder som håller foten torr när det är blött och dessutom absorberar fukt från din fot så att skon kan andas på de varma sommarrundorna, skon blir därför användbar i alla väder. Finns både med och utan spikes.
Honor The Game-faktor: 3/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

När det kommer till skor ser vi ett bredare utbud än någonsin tidigare. Goatlane erbjuder en typ av golfsneakers (här i mocka). Till höger testar jag Pumas mycket stabila Ignite Fasten8.

Goatlane, Major edition
Pris: 2 500 sek
Kommentar: En nykomling jag testade redan i höstan och som jag kan tänka mig att bära både på och vid sidan av golfbanan. Under våren har den kommit i en speciell grön Masters-edition i mocka. Riktigt snygg! Den röda listen på hälen är söndagsröd för att hylla Tiger Woods. Självklara valet när det kommer till golfsneackers.


Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation: 3/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 4/5

G/Fore Gallivanter
Pris: 2 299 sek
Kommentar: G/Fore har med sin humoristiska touch snabbt utvecklats till ett populärt varumärke både på touren och bland oss glada amatörer. Ofta gör man plagg eller skor med roliga budskap. När det kommer till Gallivanter-skon har man kombinerat detta med en klassisk look där en traditionell ovansida i fint läder matchas med dödskalle-motivet under sulan. Gillar främst saddle-varianterna som känns otroligt golfiga.
Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation: 4/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 4/5

Nike Air Max 270 G
Pris: 1 699 sek
Kommentar: En golfvariant av den ikoniska Nike Air-skon ger dig den sportigaste looken på klubben. Med denna Micheal Jordan-inspirerade sko känns det som att du går på moln, samtidigt kanske du måste para ihop den med en passande klädsel. Noterbart är att Nike-skorna är lite högre än de flesta andra, vilket kan ta ett tag att vänja sig vid.
Honor The Game-faktor: 3/5
Innovation: 5/5
Utseende: 3/5
Prestanda: 5/5

Kläder

Puma Arnold Palmer-kollektionen
Pris: Pike 750 sek, byxor 750 sek och keps 300 sek
Kommentar: Alla vi som träffat eller har någon typ av minne av Arnold Palmer vet vilka värderingar “kungen” stod för. För att hylla honom släpper Puma varje år en ny linje Arnold Palmer-kläder där man använder sig av riktiga kvalitetsmaterial och en special-logga med Palmers klassiska paraply. Mycket stilrent och årets kollektion är inget undantag. Pikéer är kanske de snyggaste företaget gjort och brallorna jag provade bodde jag tills dess att tjejen tvingade mig att tvätta dem. Klassiskt, snyggt, kvalitet – och kanske framförallt medvetet blir ledorden här.
Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation: 4/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

Golfåret 2021 bjuder på många riktigt sköna stilar. J.Lindeberg och Puma står för två av dem.

J.Lindeberg SS21-kollektion
Pris: Zane Jacket 1 800 sek och Ry Mid Layer Sweater 1 400 sek
Kommentar: När det kommer till material måste jag nog säga att det är J.Lindebergs lättviktsplagg som sticker allra mest i år. Termer som Gradient Tech, Active Mesh och Featherlight spelar kanske mindre roll för oss som använder dem – att materialen är ultralätta, ventilerande och inte fastnar mot huden är desto viktigare. Att man dessutom känner sig som ett modelejon när man bär dem gör inte saken sämre. Älskar retro-kragen!
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

Puma 101-shorts
Pris: 600 sek
Kommentar: Även om vi redan snackat Puma, vill jag lyfta fram ytterligare ett plagg från deras kollektion i år. De avslappnade shortsen Weekender 101 blev direkt en ny favorit. Fantastiskt mjukt material och otroligt chill stil, men fortfarande “fina nog” att bära både på Bro Hof och Falsterbo.
Honor The Game-faktor: 3/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

Pumas Arnold Palmer-kollektion (tv) här tillsammans med Garmin Marq Golfer. Till höger en av FootJoys många roliga pikéer under superplagget HydroKnit.

FootJoy piké-linje
Pris: 799 sek
Kommentar: När det kommer till pikétröjor har favoriten de senaste åren kommit från FootJoy. Sedan företaget för några år sedan köpte upp KJUS – med den norske skidåkaren Lasse Kjus och den schweiziske entreprenören Didi Serena i spetsen – har man inte bara gjort några av de mest funktionella golfkläderna utan också både roligaste och snyggaste.

Förutom en gedigen uppsättning värme- och vindtröjor tycker jag att detta framförallt avspeglat sig i pikétröjorna – och årets kollektion är inget undantag; en underbar blandning av tradition, funktionalitet och stil.
Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

FootJoy HydroKnit
Pris: 2 599 sek
Kommentar: Plagget som följer med i bagen oavsett väder. Vatten och vindtätt, men samtidigt i vävt stretchmaterial. Funkar detta plagg fint både som överdragströja och regnjacka. Kort och gott revolutionerande. Finns i en rad olika färger.
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

Peter Millar Hyperlight Fuse Hybrid
Pris: 1 500 sek
Kommentar: Peter Millar kan vara något av ett nytt märke för många av er, men det är också ett märke som vuxit snabbt inom golfvärlden, inte minst på mer exklusiva klubbar på de brittiska öarna och på andra sidan Atlanten. Företaget har som vana att göra kvalitetsprodukter i fina material och hybridvästen här är inget undantag. Den är stretchig i alla riktningar, både vind- och vattentät och är lätt fodrad för den där lilla extra värmen som kan behövas vid en tidig eller sen start.
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

LÄS MER: Så växte exklusiva golfmärket fram ur ett trädgårdsklot

Nike Anorak
Pris: 1 149 sek
Kommentar: Plagget för de där allra värsta dagarna. Ja, det känns verkligen som att det inte kan bli mer vattentätt än så här. Nikes golfanorak finns i antingen grönt/rosa eller svart. Jag fick det förstnämnda skickat till mig för detta test, och var först lite skeptisk. Men faktum är att det var grymt snyggt och inte alls känns skrikigt. Den är inte i stretch, men passformen är ganska lös samtidigt som den sitter åt på rätt ställen och känns sportig. Jag gillar den skarpt, perfekta alternativet för den som inte vill pynta fem-sex lax för ett regnställ.
Honor The Game-faktor: 3/5
Innovation: 4/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

Callaways nya Apex-serie, med Apex Pro i spetsen för symbolisera utvecklingen av järnklubbor; förlåtande men i lyxförpackning. Till höger svingar jag loss i Nikes mycket sköna och prisvärda golfanorak.

Putters

Oddysey OG och Tripple Rack Ten
Pris: OG-serien 2 800 sek och Ten-serien 3 900 sek.
Kommentar: Klämmer in två putterlinjer från Oddysey här. Med OG så återintroducerar företaget sin klassiska White Hot-insert som ger en riktigt mjuk och fin känsla. Samtidigt fastnar jag lite extra för Two-Ball Ten med Tripple Rack i utformning. Den sitter otroligt fint vid adressering och hjälper mig verkligen med siktet. Även om jag inte slänger ut den putter jag haft i bagen sedan 2002 så lägger jag vantarna på denna som ett komplement att träna med, och som ett verktyg som stärker både sikte och stroke ordentligt.
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

Tripple Rack-tekniken ska hjälpa dig med siktet. Till vänster Garmin Marq Golfer.

Cobra The KING Supersport-35
Pris: Oklart – begränsad upplaga, massproducerad putter släpps i dagarna.
Kommentar: Tillsammans med dator-företaget HP har Cobra (och Bryson DeChambeau) tagit fram denna 3D-printade putter, en helt ny teknik som jag inte ens ska börja att dribbla med. Det jag främst fastnar vid är att träffytans loft ökar desto högre upp du träffar – detta för att ge dig en så konsekvent rull som möjligt oavsett om du träffar bollen perfekt eller ej.
Honor The Game-faktor: 2/5
Innovation: 5/5
Utseende: 3/5
Prestanda: 5/5

Scotty Cameron Phantom X
Pris: 4 500 sek
Kommentar: Under vintern släppte världens främste puttermakare en ny linje putters. Som vanligt är träffytan fräst i ett stycke metall och erbjuder den (i alla fall i mitt tycke) bästa känslan och fint, distinkt, klickljud. Finns med både stilrena svarta och neonfärgade siktstreck (som ska göra tydliggöra linjen för ögat).
Är man än mer traditionalist och föredrar mer av en bladputter så är Special Select ett ännu renare alternativ.
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

Järn

Callaway Apex-serien
Pris: Ca 2 000 sek/klubba
Kommentar: I sina nya järn kombinerar Callaway spelbarhet och känsla på ett imponerande sätt. Jag fastnar kanske framför allt för Apex Pro, som tack vare tungstensviktning och sitt ihåliga blad är en förlåtande klubba. Men samtidigt har man gett den en lyxig förpackning som i stor utsträckning påminner om en bladklubba. Hela Apex-serien är smid, oavsett vilken modell du väljer, och i kombination med ljudet i bollträffen blir upplevelsen riktigt fin. Nu har man på allvar lyckats kombinera känsla med förlåtande egenskaper.
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

TaylorMade P-770
Pris: Ca 12 000 sek
Kommentar: Här är vi och dribblar i samma kategori som Callaway Apex Pro. P-770 är en vidareutveckling på P-790 där man gett huvudet ett ännu smäckrare utseende, med en tunnare topplinje. Det som skiljer den här typen av järnklubbor mot traditionella blad är att de är ihåliga, fyllda och på så vis erbjuder en trampolineffekt som ger ökad bollhastighet samtidigt som du inte blir lika hårt straffad vid en felträff…
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 4/5

Ping tillverkar tidernas mest lättspelade driver, och Cobra (som också har klubbor i samma segment) har lanserat den kanske bladigaste klubban jag sett. Den diametrala motsatsen visar på bredden som finns i årets utrustningsmarknad.

Cobra Copper Irons
Pris:
Ca 10 000 sek
Kommentar:
Visst kan det ses som en gimmick eller en pr-kupp för att sälja. Men faktum är att de kopparemaljerade järnklubborna Cobra släppt under våren är riktigt, riktigt snygga. En av modellerna är en Rickie Fowler-specialare som mycket väl kan vara den bladigaste klubba jag sett – en klubba som han sett till formen inte bemästrar själv heller… Men Cobra har även producerat King Tour och King Forged Tech med koppar-finish och de är både förlåtande och sköna.
Honor The Game-faktor:
4/5
Innovation:
5/5
Utseende:
5/5
Prestanda:
4/5

Wedgar

Titleist SM8
Pris:
1 699 sek
Kommentar:
Ja, den släpptes absolut i fjol. Men faktum kvarstår att SM8 är den mest spelade wedgen på världens proffstourer och den har dessutom under vintern kommit i en rad nya extremsexiga utseenden. Slate Blue ser riktigt mumma ut!
När det kommer till tekniken så har man lyckats flytta upp vikten i klubbhuvudet vilket skapar en lite lägre bollbana som ska ge mer kontroll.
Honor The Game-faktor:
4/5
Innovation:
4/5
Utseende:
5/5
Prestanda:
5/5

TaylorMade HighToe

Pris: 1 699 sek
Kommentar: Även hos TaylorMade handlar det om att flytta vikten uppåt i wedgen, detta har man gjort med att höja tån.

Anledningen är man vill åt en lägre utgångsvinkel på slagen och mer spin. På de högloftade klubborna (56-64 grader) har man groves över hela tån för att generera spin och kontroll oavsett vilken typ av slag du vill spela.

Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

Drivers/metalwoods

Olika dagar och olika svingar, men slutsatsen blir ändå alla klubbor nedan presterade bra så länge de paras ihop med ett skaft som fungerade för mig. I slutändan handlar det om personliga preferens vad gäller utseende och känsla.

Titleist TSi-serien
Pris: 5 999 sek
Kommentar: Drivern jag själv har i bagen och som nu finns i fyra olika utföranden för att passa samtliga kategorier spelare. Titleists driver-serie är en utveckling på TS, där man nu jobbar med ett speciellt titanium från flygindustrin för att skapa en ännu snabbare och längre driver. Den största skillnaden gentemot föregångaren upplever jag dock i träffytans utseende och ljudet. Prestandamässigt går jag upp några få meter, men förbättrar framförallt träffbilden. Med andra ord; en snygg och het, men också förlåtande driver-serie som passar alla. Lite kul är att inget annat företag kunde trumfa de värden jag har med min egen driver. Älskar också det klassiska utseendet.
Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation:
5/5
Utseende:
5/5
Prestanda:
5/5

Ping G425 Max
Pris: 5 299 sek
Kommentar: Tanken med konstruktionen av Ping G425 Max var att skapa den stabilaste och därmed också mest förlåtande drivern någonsin. Det går inte att säga annat än att de lyckats. Även om det är tidig morgon när jag testar klubban, och ryggen känns stel och svingen rostig, är det nästan svårt att slå den snett. Noterbart är dock att jag denna morgon kanske inte får i väg de där riktiga spetten. Dock har företaget också en modell som heter LST (low spin technology) som vid det perfekta slaget går några meter längre för mig, men då gör jag avkall på de så otroligt förlåtande egenskaperna. Jag vill dessutom tillägga att Pings eget standardskaft Alta CB Slate är riktigt fint. Louis Oosthuizen är en av många som stoppat det och G425 Max i bagen.
Honor The Game-faktor: 3/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

Cobra Radspeed
Pris: 4 999 sek
Kommentar: Trenden att släppa tre eller fler versioner av varje driver-modell är något som också Cobra hänger på. Företaget bjuder på en lågspinsmodell, en förlåtande och en förlåtande som också hjälper dig med slicen.
Radspeed känns kraftfull med sitt ljud och ganska hårda träff, och går också långt.
Man har också en lite annorlunda utformning av träffytan, som sträcker sig upp en bit över kronan, vilket också ger ett intryck av kraft.
När jag testar företagets träklubbor fastnar jag dock kanske främst för Big Tour Fairway, en smäcker spoon med väldigt clean look.
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 4/5

Callaway Epic-serie
Pris: 5 999 sek
Kommentar: Årets Callaway-linje erbjuder tre olika klubbhuvuden, allt för att passa så många golfare som möjligt. Varianterna heter Speed, Max och Max LS (Low Spin) och jag har testat alla tre. Max är den mest förlåtande, Max LS är en fortfarande förlåtande variant som spinner mindre och Speed är gjort för att skapa maximal bollhastighet för den duktige golfaren.
Vad de olika modellerna har gemensamt är att den JailBreak-teknologi vi sett i tidigare modeller stabiliserats. Katapulten blir därmed mer koncentrerad, vilket leder till längre slag.
Fint ljud (som skiljer sig en aning mellan modellerna) hjälper till, och detta är en driver-serie som känns väldigt kraftfull.
Honor The Game-faktor: 4/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

TaylorMade Sim2
Pris: 5 299 sek
Kommentar: TaylorMades nya driverserie består av tre varianter som alla präglas av en konstruktion nästan helt i kolfiber. Lågspinsalternativet Sim2, mer förlåtande Sim2 Max, och Sim2 Max Draw för dig som vill ha en driver som hjälper dig bli av med slicen. Då TaylorMade inte hann få hem sina demoklubbor i vänster så fick jag bege mig till Dormy för att provslå. Utseendemässigt gillade jag formen nu, med en mindre avsvängd tå, betydligt mer än på fjolårets modell. Den blå aluminiumskenan bakpå är till för att stabiliserar och distribuera mer vikt lång bak och ute i kanterna, och på så vis öka MOI (moment of inertia) och skapa en mer förlåtande klubba. Det funkar, och klubborna är förlåtande, dock hade jag kunnat tänka mig en något mer clean look.
Honor The Game-faktor: 3/5
Innovation: 5/5
Utseende: 4/5
Prestanda: 5/5

Bollar

Titleist Pro V1
Pris: 549 sek/dussin
Kommentar: Golfbollen som vid milleniumskiftet revolutionerade spelet har sedan dess nylanserats en gång vartannat år. Att den spelas av 70 procent av golfarna på PGA- och Europatouren talar ett ganska tydligt språk. Spinner lite vid långa slag, mycket vid korta – vad mer kan man önska sig?
X-bollen spinner ytterligare lite mer runt green, men har en hårdare kärna vilket ger en lite klickigare känsla och aningen högre bollflykt. Årets modeller har ett nytt dimplesystem vilket ska ge aningen längre slag.
Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation: 5/5
Utseende: 5/5
Prestanda: 5/5

LÄS MER: Så ledde en missad putt till världens bästa golfboll

Callaway Chrome Soft
Pris: 499 sek/dussin
Kommentar: Callaways svar på Pro V1. Här har man vid senare utgåvor lagt till valmöjligheten om siktlinjer som kan matchas upp med putterserien Tripple Track och på så vis hjälpa dig med siktet.
Bra för puttningen sägs det, men bollen kan också kännas aningen kladdig…
Honor The Game-faktor:4/5
Innovation:
4/5
Utseende:
4/5
Prestanda:
5/5

TaylorMade TP5
Pris: 529 sek/dussin
Kommentar: Även TaylorMade har sina premiumbollar i form av TP5 och TP5X. Här kör man hela fem olika lager i bollen. Precis som Titleist satsar man på nytt dimplesystem för längre slag, som också ska ge en brantare landningsvinkel med slag in mot green och på så vis göra det lättare att komma nära flaggan.
Honor The Game-faktor:4/5
Innovation:
5/5
Utseende:
5/5
Prestanda:
5/5

Gadgets

Garmin Marq Golfer
Pris: Ca 20 000 sek
Kommentar: Denna superexklusiva klocka är en av få prylar som får full pott i testet. Men smakar det så kostar det, antar jag. Detta är en klocka som sannolikt kostar lika mycket som resterande delar av din golfutrustning.
Men samtidigt är detta den ultimata golfklockan, med alla funktioner du kan tänkas önska dig både på och vid sidan av golfbanan. Dessutom är den i skillnad till de flesta andra otroligt snygg och något som jag mer än gärna bär både på banan och i styrelserummet. En snygg urtavla kan matchas upp med en rad olika remmar, själv faller jag för den i italienskt läder men byter den mot en grön i gummi när jag ger mig ut för att klämma milen.
Honor The Game-faktor:5/5
Innovation:
5/5
Utseende:
5/5
Prestanda:
5/5

[youtubeplay id=”SDvbZEN-7SI” size=”large”]

Arccos Caddie Smart Sensors
Pris: Ca 2500 sek
Kommentar: Du ploppar in knopparna i greppen på dina klubbor och därefter får du all tänkbar statistik över din golf. Exempelvis mäter Arccos exakt hur långt du slår med varje klubba, och kan till och med rekommendera dig vilken klubba du ska slå inför nästa slag. Det bästa är kanske dock efter varje runda, då du kan se exakt inom vilka av spelets kategorier du tjänat eller förlorat slag gentemot proffs eller andra spelare i din handicap-grupp.
Noterbart är att Arccos finns inbyggt i vissa klubbor.
Honor The Game-faktor:3/5
Innovation:
5/5
Utseende:
2/5
Prestanda:
5/5

[youtubeplay id=”0MThSB3tThM” size=”large”]

Wishbone One-vagn
Pris: Ca 2 300 sek
Kommentar: Jag har inte rullat vagnbag på mer än 20 år. Men skulle jag få för mig att göra det skulle jag gå för denna extremt lätta variant som dessutom smidigt (med bara ett knapptryck) kan vecklas ihop och inte tar någon större plats i bilen.
Håller mig till att tipsa om en vagn utan el, golf är en sport… 😉
Honor The Game-faktor: 3/5
Innovation:
4/5
Utseende:
3/5
Prestanda:
5/5

Ett av alla provtillfälle ägde rum på Bosjökloster (Sveriges snabbaste greener). Där introducerade pron Michael Wigh mig för denna mycket trevliga trehjuling. Puttmattan beställde jag från Perfect Practice.

Perfect Practice puttningsmatta
Pris: Ca 1 500 sek
Kommentar: När jag valde puttningsmatta i vinter gick jag helt på utseende. Jag var tvungen att hitta något som flickvännen inte skulle rulla ihop och utan min vetskap slänga i soptunnan. Valet föll då på Perfect Practice. En snygg ram i trä gör att den lätt kan ta plats på vilket kontor som helst och kanske även får plats i ett vardagsrum. Linjerna i mattan hjälper mig träna in siktet, vilket jag redan dragit nytta av på golfbanan.
Honor The Game-faktor: 5/5
Innovation:
2/5
Utseende:
5/5
Prestanda:
3/5

HAR DU NYHETSTIPS? KONTAKTA MIG HÄR

Följ Golfbloggen på Twitter: @mhardenberger
Facebook: Golfjournalist Martin Hardenberger
Instagram: Hardenberger

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00