Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilderna på 7-åringen får världen att häpna

Foto: Instagram

Rudolph Ingram, 7, har magrutor som en vuxen man och slår världsrekord i friidrott. 

Här är pojken som tar idrottsvärlden med storm. 

Pojkidrottaren Rudolph Ingram var med om sitt virala genombrott som sexåring. Då fick megastjärnan LeBron James nys om ett klipp där Rudolph spelade amerikansk fotboll och lekande lätt sprang ifrån sina motståndare hela vägen till touchdown-linjen. 


https://www.instagram.com/p/Bs-yFgxB-AC/?utm_source=ig_embed

Kan ha slagit världsrekord

Sedan dess har Rudolph, vars Instagram-konto sköts av pappa Rudolph senior, blivit en snackis på global nivå. Nu senast ställde han till med ny show på de amerikanska pojkmästerskapen i friidrott i Florida. Rudolph vann guld på både 60 och 100 meter – på förkrossande manér. 

https://www.instagram.com/p/BtruBUVhvHV/?utm_source=ig_embed

Enligt pappa Rudolph Ingram sprang sjuåringen 100 meter på 13.48, vilket skulle innebära ett nytt världsrekord i åldersklassen. 

Sajten News.com har bevakat Ingram i flera år – och där är man förbluffade inför den våldsamt atletiska pojken, som också har en smått osannolik magmuskulatur. 

”Han är det läskigaste på hela internet just nu, vi skämtar inte. Den här killen kommer att bli ostoppbar, oslagsbar, om hans utveckling fortsätter på samma sätt”, skriver sajten. 

”Ingen kan springa ikapp honom”

Jimmy Watson tränar Rudolphs lag i amerikansk fotboll. Han är hejdlöst imponerad av sin adept.

– Han är så snabb. Han får bollen längst bak i plan och har fantastisk rörlighet i höfterna. Jag har fortfarande inte sett någon springa ikapp honom, säger Watson. 

https://www.instagram.com/p/BflOboAjtOr/?utm_source=ig_embed

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.