Lindsay Lohan och Je-yong Ha. Foto: INSTAGRAMLindsay Lohan och Je-yong Ha. Foto: INSTAGRAM
Lindsay Lohan och Je-yong Ha.  Foto: INSTAGRAM
Lindsay Lohan och Je-yong Ha Foto: INSTAGRAMLindsay Lohan och Je-yong Ha Foto: INSTAGRAM
Lindsay Lohan och Je-yong Ha Foto: INSTAGRAM

Bilden som blivit en världssnackis

Publicerad

Han har biceps som mäter 56 centimeter och försörjer sig som professionell armbrytare. 

Nu pekas idrottsprofilen ut som Hollywood-stjärnan Lindsay Lohans nye pojkvän. 

Je-yong Ha, "Den koreanske hulken", är en superkändis i hemlandet Sydkorea. Likaså hans kroppshydda. Hans 110 kilo muskler är utspridda på 165 centimeter, och en stor portion av muskelmassan hittar vi i hans överarmar, som mäter hela 56 centimeter i omkrets. 

Je-yong främsta sysselsättning är som professionell armbrytare, och han är rankad som den nionde bästa utövaren i landet. 

"Den koreanske hulken"

Nu har 29-åringen plötsligt blivit en snackis långt utanför Sydkoreas gränser. Anledningen är hans synnerligen oväntade, men bevisligen intima umgänge med Hollywood-skådisen Lindsay Lohan. Ryktesspridningen började i sydkoreanska medier och gick sedan vidare i bodybuildingbloggen Liftn.

"Lindsay Lohan dejtar en enorm koreansk miljardär/armbrytare/bodybuilder", påstod bloggen. 

"Det är det mest bisarra paret någonsin."

Enligt sajten Vulture har Je-yong och Lohan setts tillsammans sedan i somras, när de träffades på den grekiska ön Mykonos. Lohan har figurerat på Je-yongs Instagram vid ett flertal tillfällen – men han är mystiskt frånvarande på hennes konto. 

"Framstår som ett par"

En källa med insyn ska ha sagt till magasinet Vanity Fair att paret inte dejtar, "med hundra procents säkerhet". Klart är att duon tillbringar mycket tid tillsammans.

"De har gjort saker som får dem att framstå som ett par", skriver Vulture. 

Bilderna på Lohan och Je-yong har väckt gott om reaktioner i USA.

"Hans biceps är tre gånger så stora som hennes huvud", skriver Vanity Fair. 

"Han ser ut som att han har ätit fem Lindsay Lohans", skriver sajten Complex Pop Culture. 

I samband med att kärleksryktena fortsätter att florera skördar Je-yong nya idrottsliga triumfer. Nyligen vann han en bänkpresstävling i hemlandet när han lyfte 200 kilo – 60 kilo under sitt personliga rekord.  

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag