Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bilden som blivit en världssnackis

Lindsay Lohan och Je-yong Ha. Foto: INSTAGRAM
Lindsay Lohan och Je-yong Ha Foto: INSTAGRAM

Han har biceps som mäter 56 centimeter och försörjer sig som professionell armbrytare. 

Nu pekas idrottsprofilen ut som Hollywood-stjärnan Lindsay Lohans nye pojkvän. 

Je-yong Ha, "Den koreanske hulken", är en superkändis i hemlandet Sydkorea. Likaså hans kroppshydda. Hans 110 kilo muskler är utspridda på 165 centimeter, och en stor portion av muskelmassan hittar vi i hans överarmar, som mäter hela 56 centimeter i omkrets. 

Je-yong främsta sysselsättning är som professionell armbrytare, och han är rankad som den nionde bästa utövaren i landet. 

"Den koreanske hulken"

Nu har 29-åringen plötsligt blivit en snackis långt utanför Sydkoreas gränser. Anledningen är hans synnerligen oväntade, men bevisligen intima umgänge med Hollywood-skådisen Lindsay Lohan. Ryktesspridningen började i sydkoreanska medier och gick sedan vidare i bodybuildingbloggen Liftn.

"Lindsay Lohan dejtar en enorm koreansk miljardär/armbrytare/bodybuilder", påstod bloggen. 

"Det är det mest bisarra paret någonsin."

Enligt sajten Vulture har Je-yong och Lohan setts tillsammans sedan i somras, när de träffades på den grekiska ön Mykonos. Lohan har figurerat på Je-yongs Instagram vid ett flertal tillfällen – men han är mystiskt frånvarande på hennes konto. 

"Framstår som ett par"

En källa med insyn ska ha sagt till magasinet Vanity Fair att paret inte dejtar, "med hundra procents säkerhet". Klart är att duon tillbringar mycket tid tillsammans.

"De har gjort saker som får dem att framstå som ett par", skriver Vulture. 

Bilderna på Lohan och Je-yong har väckt gott om reaktioner i USA.

"Hans biceps är tre gånger så stora som hennes huvud", skriver Vanity Fair. 

"Han ser ut som att han har ätit fem Lindsay Lohans", skriver sajten Complex Pop Culture. 

I samband med att kärleksryktena fortsätter att florera skördar Je-yong nya idrottsliga triumfer. Nyligen vann han en bänkpresstävling i hemlandet när han lyfte 200 kilo – 60 kilo under sitt personliga rekord.  

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.