Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bilden förstörde familjen: ”Det har varit plågsamt”

Nathan Lyon och Mel Waring. Foto: Instagram
Emma McCarthy. Foto: Caporn Young Estate Agents

Nathan Lyon var en hjälte för många för sina insatser som idrottsman.

Men en otrohetsskandal har sett till att hjälteglorian hamnat på sniskan.

Nathan Lyon är landslagsman för Australien, en av idrottshistoriens bästa på sin position: off-spinner. Men medan han fortsätter skapa rubriker för sin dominans på planen, så spinns ett alternativt narrativ om Lyon i bloggosfären. 

Lyons exfru Mel Waring är nämligen en öppenhjärtig och flitig bloggare – och ett av hennes mest återkommande ämnen är det kollapsade äktenskapet med Lyon.

Hade en affär

Förhållandet tog slut när Lyon fångades på bild mitt i en kyss med Emma McCarthy, en fastighetsmäklare i Perth som han hade en utomäktenskaplig affär med vid tillfället. Sajten News.com har publicerat bilden här.  

Waring och Lyon hade då varit ihop i tio år och har två barn tillsammans.

https://www.instagram.com/p/BBCslaSN0Wd/?hl=sv&taken-by=nath.lyon421

Nu är Waring helt öppen med att hon sörjer sin exmakes frånvaro.

”Jag var inte säker på hur det skulle kännas att vara ensam, utan honom. Sedan vi gjorde slut har jag inte förstått det. Vi levde ett liv där han ständigt var på resande fot, där cricket var hans liv och det var självklart att han skulle vara på turné”, skriver Waring enligt sajten News.com.  

”I dag känner mig svag, jag känner mig liten och jag känner mig ensam.”

”Plågsamt och förnedrande”

Waring känner sig övergiven, inte bara av maken utan av parets vänner.

”Jag blir hela tiden påmind om att det finns en grupp människor som en gång i tiden fanns där för oss båda, men som inte är mina vänner längre, utan mina fiender. Nu inser jag betydelsen bakom att man inte ska lita på någon, och jag inser att han har ett helt lag omkring sig, som skyddar honom, som gör livet lätt för honom, men det har inte jag”, skriver Waring. 

”Jag känner inte att jag behöver vara tyst längre, när det gäller nåt som varit så offentligt, plågsamt och fruktansvärt förnedrande för mig.”

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.