Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans svar efter detaljen på kvittot

Foto: CARMEN MANDATO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: RALPH NOTARO / SPLASH NEWS / RALPH NOTARO / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Vad krävs för att ett kvitto ska bli viralt? 

Enorm dricks brukar räcka långt, men Chad Johnson slängde även in en pik till NBA-stjärnan James Harden. 

Nu har NFL-profilen fått svar. 

Restaurangerna i USA har sedan tid tillbaka börjat öppna upp allt mer och så smått kunnat inleda en återhämtning efter pandemin. 

När Chad Johnson, tidigare NFL-stjärna i bland annat Cincinnati Bengals och New England Patriots, besökte restaurangen Thirteen i Houston, Texas, ville han bidra rejält till den återstartande branschen. 

På ett avfotat kvitto, som enligt New York Post har väckt reaktioner och fått stor spridning i sociala medier, går det att utläsa att Johnson åt och drack för knappa tusen kronor – men lade på ytterligare drygt tio tusen i dricks. 

En annan detalj som gör att bilden på kvittot fått sportintresserade i USA att dela den vidare är att Chad Johnson, som sex gånger togs ut till NFL:s all star-match, längst ner skrivit en hälsning till NBA-stjärnan James Harden. 

Chad Johnson lämnade jättedricks

Det nedtecknade meddelandet till Harden, som äger restaurangen Thirteen, lyder: 

”James Harden är rädd för att möta mig på Fifa!”. 

Harden har tillbringat de senaste nio åren i Houston, där han spelat för NBA-laget Rockets, men hör numera hemma på östkusten där han representerar den stjärnspäckade titelutmanaren Brooklyn Nets. 

James Harden bekräftar på sin Instagram att den spridda bilden på Chad Johnsons kvitto var äkta, och skrev: 

”Det är kärlek, kompis! Och vi kan ordna det här med Fifa vilken dag som helst. Du har flytt undan i många år nu”. 

https://twitter.com/ochocinco/status/1399191926591590400?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1399191926591590400%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news.com.au%2Fsport%2Famerican-sports%2Fnfl%2Fchad-johnson-leaves-1670-tip-at-james-hardens-restaurant%2Fnews-story%2F058635cd6882cf275d29f7a25fda2e75