Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Otrogen mot Khloé Kardashian – stäms

Galna planen får alla att häpna.
Tristan Thompson dunkar.
Foto: JOHN G. MABANGLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Tristan Thompson och Tristan Thompson 2016.
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: NIPI / TT NYHETSBYRÅN

Tristan Thompson stäms.

Basketstjärnan har varit otrogen mot Khloé Kardashian, fått ett till barn – och erbjudit pengar för att slippa veta av det.

”Om du tror att du ska tjäna pengar på att föda det här barnet har du helt fel”, skriver Thompson till Maralee Nichols som är mamma till barnet.

Den kanadensiske basketstjärnan Tristan Thompson, 30, brukar inte bara uppmärksammas för sina insatser med Sacramento Kings i NBA.

Han har också haft ett förhållande med tv-kändisen Khloé Kardashian som han har dottern True, 3, tillsammans med.

Förhållandet var turbulent eftersom Tristan Thompson var otrogen flera gånger. Trots otroheten var de fortfarande tillsammans i mars i år men då var Thompson otrogen ännu en gång. Den här gången träffade han Maralee Nichols, en PT från Houston, som födde deras barn under torsdagen förra veckan.

Tristan Thompson erbjöd pengar

TMZ har publicerat dokument som visar att Tristan Thompson ville att Maralee skulle göra abort och erbjöd henne 75 000 dollar – nästan 700 000 kronor – för att hon skulle hålla tyst om att han var pappa till hennes barn.

”Om du tror att du ska tjäna pengar på att föda det här barnet har du helt fel. Du vet att jag avslutar karriären efter den här säsongen”, skriver Thompson bland annat till Nichols och fortsätter:

”Så du borde ta de här 75 tusen dollarna som jag erbjuder eftersom du inte kommer få något i närheten av det genom att ha ett barn med en pappa som är arbetslös.”

Maralee Nichols har stämt Tristan Thompson, rapporterar Daily Mail. Hon kräver att han betalar kostnader för barnet samt pengar för sjukvårdskostnader och graviditetsrelaterade kostnader.

Ur arkivet:

Diamantringen väckte spekulationer.