Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinnor kastades ut – häcklade stjärnan

Foto: JAE C. HONG / AP TT NYHETSBYRÅN

NBA-matchen mellan Atlanta och Los Angeles Lakers fick brytas en stund så att två kvinnor i publiken kunde föras ut ur arenan efter att ha häcklat Lakersstjärnan LeBron James.

– De borde inte ha kastats ut, säger James.

James var nöjd med 107–99-segern, men anser att det var fel att två kvinnor fick lämna arenan trots att de häcklat honom i den sista perioden i bortamatchen mot Atlanta.

– Jag är glad att publiken är tillbaka, jag har saknat samspelet med dem, jag behöver det. Så jag tycker inte att de förtjänar att bli utkastade, säger James.

Han berättar att det nog var han själv som satte igång kvinnorna efter att ha bytt några ord med mannen i kvinnornas sällskap.

– Det var ett snack mellan två vuxna män, han sade sitt och jag sade mitt. Och så hoppade någon annan in sade sitt. Men jag tycker inte att de skulle ha blivit utkastade. De kanske hade druckit lite, det är okej. Det här fick lite stora proportioner.