Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Får böta en jättesumma för orden på Instagram

Kevin Durant.
Foto: Kathy Willens / TT NYHETSBYRÅN
Michael Rapaport.
Foto: Art Garcia / TT NYHETSBYRÅN
Kevin Durant under sin tid i Golden State Warriors.
Foto: BEN MARGOT / AP TT NYHETSBYRÅN

Kevin Durant får betala dryga böter.

Basketstjärnan förolämpade skådespelaren Michael Rapaport med könsord på Instagram och har nu bett om ursäkt.

– Det är inte vad jag vill att folk ska se eller höra från mig, säger Durant till The Athletic.

Brooklyn Nets storstjärna Kevin Durant, 32, har hamnat i bråk med Hollywood-skådespelaren Michael Rapaport, 51. De två stjärnorna hade en konversation i sina privata meddelanden på Instagram och Michael Rapaport valde därefter att publicera konversationen på Twitter

”Jag får hot och motbjudande meddelanden dagligen men aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att Durant skulle vara bland dem”, skriver Rapaport.

I konversationen kallar Durant bland annat Rapaport för flera olika könsord och förolämpar honom även med homofobiska kommentarer. 

Kevin Durant i bråk med Michael Rapaport

Kevin Durant gick ut och bad om ursäkt inför Brooklyn Nets match mot Charlotte Hornets.

– Jag ber om ursäkt för att folk har sett språket jag använde. Det är inte vad jag vill att folk ska se eller höra från mig, säger Durant till pressen enligt The Athletic.

Brooklyn Nets coach Steve Nash har meddelat att klubben tagit upp händelsen med Durant men trots det så straffas han nu hårt för orden till filmstjärnan. Han tvingas böta 50 000 dollar – ca 436 000 kronor.

NBA meddelade domen under fredagen och skriver att den beror på att han har använt ett ”stötande och nedsättande språk” i sociala medier.

”Durant har erkänt att hans handlingar var olämpliga”, skriver ligan vidare.