Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bandy: Magnus Muhrén klar för Zorkij

Magnus Muhrén ska flytta till Ryssland.
Årets man i svensk bandy, Magnus Muhrén, lämnar Sandviken och flyttar till ryska Zorkij.
Moskvaklubben lånar Muhrén under den kommande säsongen.
- Just nu känns det otroligt skönt, det är det här jag har velat hela tiden, säger han till bandysm.se. Sedan tidigare har Zorkij från Moskvaförorten Krasnogorsk värvat Christer Lystrad från Västerås, Jonas Holgersson från Hammarby och Sami Laakkonen från Vodnik. Dessutom har tränaren Andrej Nuzjdinov lockats över från Kalix. Redan för två år sedan var Muhrén på väg till Ryssland, men då valde han att tacka nej till Vodnik i sista stund. - Det som avgjorde den här gången var att Zorkij erbjuder en helt annan social lösning. Hus och bil ingår i kontraktet och dessutom kommer jag ju att bo i Moskva vilket innebär att kommunikationerna hem är goda. Skulle det inte fungera att ha familjen med där borta kan jag åka hem då och då. Sedan är kontraktet betydligt bättre, det ska jag inte hymla om.

Tillhör Sandviken

Muhrén lånas ut av Sandviken den kommande säsongen men har ett gällande kontrakt med Saik säsongen 2006/2007. - Det år jag hade kvar på kontraktet flyttades fram till dess att jag kommer hem. När jag återvänder är jag Saiks spelare, säger Muhrén.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!