Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Avslöjar nu den tragiska sanningen bakom bilden

Foto: DOUGLAS STRINGER/ICON SPORTSWIRE / IMAGO/ICON SMI IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: JOHN G. MABANGLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Han ledde sitt lag till seger.

Därefter avslöjade Marquise Goodwin den tragiska sanningen bakom sitt mystiska firande. 

Marquise Goodwin sjönk ner på knä och pekade upp mot himlen simultant. Det var en säregen firargest efter en touchdown – en som fick tittarna att spekulera.

Först efter San Francisco 49:ers seger mot New York Giants kom förklaringen. Goodwin och hans hustru Morgan, som själv är friidrottare på elitnivå, hade bara dagar tidigare förlorat sin nyfödde son kort efter förlossningen. 

"Vi mår fruktansvärt"

Makarna har delat med sig av bilder på spädbarnets livlösa kropp på Instagram. 

"Vår son avled på grund av komplikationer, han fick födas för tidigt i morse klockan fyra. Vi mår fruktansvärt, men jag är tacksam för att Gud skänkt mig en hustru som är så modig och stark som Morgan. Hon har fått utstå otrolig smärta, både fysiskt, mentalt och känslomässigt", skriver Goodwin. 

"Det var för vår son"

Morgan Goodwin vittnar om att processen varit lång och extremt mödosamt.

"Hela den här veckan har varit tung för mig och min man, det har varit en kamp för att hålla vår bebis trygg och hel i min livmoder. Men Gud hade andra planer", skriver Morgan Goodwin.

"Trots vår förlust fortsatte min make att kämpa och gjorde en touchdown i vår sons ära och fixade den första segern för säsongen. Han hade en fantastisk match. Jag är så tacksam för alla som bett för oss och kollat hur vi mår."

https://www.instagram.com/p/BaMpehRHVBF/?taken-by=morganakamomo

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!