Foto: DOUGLAS STRINGER/ICON SPORTSWIRE / IMAGO/ICON SMI IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: DOUGLAS STRINGER/ICON SPORTSWIRE / IMAGO/ICON SMI IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: DOUGLAS STRINGER/ICON SPORTSWIRE / IMAGO/ICON SMI IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: JOHN G. MABANGLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: JOHN G. MABANGLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JOHN G. MABANGLO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Avslöjar nu den tragiska sanningen bakom bilden

Publicerad

Han ledde sitt lag till seger.

Därefter avslöjade Marquise Goodwin den tragiska sanningen bakom sitt mystiska firande. 

Marquise Goodwin sjönk ner på knä och pekade upp mot himlen simultant. Det var en säregen firargest efter en touchdown – en som fick tittarna att spekulera.

Först efter San Francisco 49:ers seger mot New York Giants kom förklaringen. Goodwin och hans hustru Morgan, som själv är friidrottare på elitnivå, hade bara dagar tidigare förlorat sin nyfödde son kort efter förlossningen. 

"Vi mår fruktansvärt"

Makarna har delat med sig av bilder på spädbarnets livlösa kropp på Instagram. 

"Vår son avled på grund av komplikationer, han fick födas för tidigt i morse klockan fyra. Vi mår fruktansvärt, men jag är tacksam för att Gud skänkt mig en hustru som är så modig och stark som Morgan. Hon har fått utstå otrolig smärta, både fysiskt, mentalt och känslomässigt", skriver Goodwin. 

"Det var för vår son"

Morgan Goodwin vittnar om att processen varit lång och extremt mödosamt.

"Hela den här veckan har varit tung för mig och min man, det har varit en kamp för att hålla vår bebis trygg och hel i min livmoder. Men Gud hade andra planer", skriver Morgan Goodwin.

"Trots vår förlust fortsatte min make att kämpa och gjorde en touchdown i vår sons ära och fixade den första segern för säsongen. Han hade en fantastisk match. Jag är så tacksam för alla som bett för oss och kollat hur vi mår."

https://www.instagram.com/p/BaMpehRHVBF/?taken-by=morganakamomo

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


3

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag