Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hammarby värvar tillbaka Magyar

Se höjdpunkter från Hammarby-Falkenberg
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: HENRIK ISAKSSON/IBL / /IBL

Richard Magyar återvänder till Hammarby. 

Enligt SportExpressens uppgifter skriver den tidigare mittbacken på för Bajen - och presenteras officiellt den här veckan. 

Det var i förra veckan som SportExpressen kunde avslöja att Hammarby var på väg att värva tillbaka förre mittbacken Richard Magyar, 28, från tyska SpVgg Greuther Fürth. Det var under 2017 som han såldes från Bajen till den tyska klubben där han gjort 47 matcher, fyra mål och tre framspelningar. Nu står det klart att det blir en återkomst i den grönvita tröjan. 

Skriver på för Hammarby

Enligt SportExpressens uppgifter är Magyar och Hammarby nu överens om ett kontrakt och han lämnar därmed SpVgg Greuther Fürth, där både spelaren och klubben hade en option på en förlängning. 

Han kommer till sin nygamla klubb som bosmanspelare och kommer att presenteras officiellt som klubbens nästa nyförvärv under den här veckan. Idag stod det även klart att Hammarby säljer Sander Svendsen, men inte till Odd Skien, som han varit utlånad till. 

Säljer Svendsen till Odense 

Norrmannen går i stället till förre Hammarbytränaren Jakob Michelsens klubb Odense, som köper loss honom från Bajen. 

– Det känns vemodigt att lämna Hammarby, och det jag framför allt bär med mig i mitt hjärta är all den kärlek hela klubben består av, från alla fans med det stöd, kärlek och passion de ger, alla fina vänskaper jag vunnit både inom fotbollen och utanför, och all kärlek jag fått personligen från fansen och inom klubben, säger Svendsen i ett pressmeddelande

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.