Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ännu en hemsk olycka inom cykelsporten

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Doug Pensinger

Cykelsporten har drabbats av ännu en olycka.

Den australiska proffscyklisten Travis Meyer krockade med en bil på träning och fördes till sjukhus med helikopter. Enligt Cyclingnews.com ska 24-åringen ha ådragit sig skallfraktur, punkterad lunga och bruten arm.

De senaste dagarna har varit dramatiska för cykelsporten.

I fredags kom rapporter om att förra årets Vuelta-vinnare Chris Horner skadat sig under träning. 42-åringen ska ha krockat med en bil och fördes därför till sjukhus. Där visade det sig att han fått en punkterad lunga och flera brutna revben.

Fem JVM-guld

Nu har ännu en proffscyklist skadat sig på träning - det uppger cyclingnews.com.

Det var under lördagen som australiern Travis Meyer var ute och tränade i Andorra. En bit in i träningspasset krockade han med en bil och skadade sig allvarligt. 24-åringen fördes till sjukhus i Barcelona med helikopter och rapporterna säger att Meyer drabbats av skallfraktur, käkfraktur, en bruten arm och en punkterad lunga.

Travis Meyer har fem junior-VM-guld på meritlistan och tävlar för stallet Drapac.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.