Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ännu en hemsk olycka inom cykelsporten

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Doug Pensinger

Cykelsporten har drabbats av ännu en olycka.

Den australiska proffscyklisten Travis Meyer krockade med en bil på träning och fördes till sjukhus med helikopter. Enligt Cyclingnews.com ska 24-åringen ha ådragit sig skallfraktur, punkterad lunga och bruten arm.

De senaste dagarna har varit dramatiska för cykelsporten.

I fredags kom rapporter om att förra årets Vuelta-vinnare Chris Horner skadat sig under träning. 42-åringen ska ha krockat med en bil och fördes därför till sjukhus. Där visade det sig att han fått en punkterad lunga och flera brutna revben.

Fem JVM-guld

Nu har ännu en proffscyklist skadat sig på träning - det uppger cyclingnews.com.

Det var under lördagen som australiern Travis Meyer var ute och tränade i Andorra. En bit in i träningspasset krockade han med en bil och skadade sig allvarligt. 24-åringen fördes till sjukhus i Barcelona med helikopter och rapporterna säger att Meyer drabbats av skallfraktur, käkfraktur, en bruten arm och en punkterad lunga.

Travis Meyer har fem junior-VM-guld på meritlistan och tävlar för stallet Drapac.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.