Anja Pärson gravid - visade upp sin mage

Publicerad

Anja Pärson och Filippa Rådin väntar tillökning i familjen.

Under kvällens Ellegala visade Pärson upp sin mage tillsammans med sin fru.

– Vi är lyckliga och ser fram emot det, säger Anja Pärson till SportExpressen.se.

Det var i Sommar i P1 år 2012 som Anja Pärson berättade om sin kärlek till sambon Filippa Rådin och att paret väntade barn.

Senare under sommaren födde dåvarande sambon Filippa Rådin sonen Elvis, som Anja Pärson adopterade.

Sedan dess har Pärson och Rådin gift sig. Och nu väntar ytterligare tillökning i familjen.

Halvvägs in i graviditeten

Under fredagskvällens Ellegala offentliggjorde Anja Pärson att hon är gravid genom att posera med sin gravida mage, samtidigt som Filippa Rådin höll sin hand över magen.

Pärson är halvvägs in i graviditeten - det bekräftar hon för SportExpressen.se.

– Det blir till våren, senvåren. Det känns jättebra, vi är lyckliga och ser fram emot det. Barn är fantastiska så det ska bli jättekul, säger Anja Pärson.

Vet ni om det blir en pojke eller flicka?

– Nej, vi vet inte vad det blir. Det är livets stora överraskning.

Kommer du att vara mammaledig?

– Vi har eget företag ihop så vi är inte så bra på att ta ledigt, men vi ska absolut försöka ha lite tid. Man får verkligen ta vara på när barnen är små.

Anja Pärson arbetar numera som SVT-expert och medverkade i fredagens sändningar från damernas störtlopp i Cortina.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du kan även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag