Chris Foerster. Foto: TWITTERChris Foerster. Foto: TWITTER
Chris Foerster.  Foto: TWITTER
Kijuana Nige Foto: TWITTERKijuana Nige Foto: TWITTER
Kijuana Nige Foto: TWITTER

Älskarinnan fick profilen sparkad

Publicerad

Chris Foerster stöttade Donald Trump.

Då hämnades hans älskarinna genom att läcka en video där han tog kokain – och såg till att han blev sparkad. 

– Jag har aldrig varit lyckligare, säger Foerster till NFL:s hemsida.  

När en mängd NFL-spelare knäböjde för att protestera mot polisbrutalitet valde Miami Dolphins att ta presidenten Donald Trumps parti i frågan. Tränarna och klubbledningen gav sina spelare order att stå upprätta när nationalsången spelas. 

Men tränaren Chris Foerster fick betala ett högt pris för klubbens ställningstagande. En kvinna vid namn Kijuana Nige som Foerster hade haft en affär med, hämnades å de protesterande spelarnas vägnar genom att publicera en video där Foerster tog kokain.

"Aldrig varit lyckligare"

"Det är bäst att de lämnar folk som Colin Kaepernick i fred innan jag sänker fler av dem, det här är lätt för mig", skriver Nige. 

Foerster fick sparken från Dolphins och togs in på en rehabilteringsklinik. Nu har han släppts ut.

- Jag har aldrig mått bättre. Jag har aldrig varit lyckligare, säger Foerster till NFL:s hemsida. 

"Det var Guds som ingrep"

Enligt Foerster är han numera glad att Nige läckte videon.

– Jag kände att jag bad till Gud om att folk skulle få reda på det. Jag ville ha bort det från mitt liv. All den här skiten jag var med om utanför jobbet, jag ville inte göra det mer. Jag ville inte supa mer. Jag ville inte ta knark längre. Och två veckor senare kom videon ut. Så man kan säga att Gud ingrep. Det var inte så jag hade tänkt mig en nystart. Men jag visste att det var på väg, säger Foerster. 

Nu planerar Foerster att återvända till NFL som tränare. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag