Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vonns hjärtskärande födelsedagshälsning

Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / STELLA PICTURES/DDP IMAGES DDP SOCIALMEDIASERVICE
Foto: GEPA PICTURES/ CH. KELEMEN / GEPA PICTURES BILDBYRÅN

Lindsey Vonns farmor fyller 90 år. 

Stjärnans gratulation är både kärleksfull och hjärtskärande. 

”Du kommer inte ihåg mig längre, farmor, men jag älskar dig så mycket”.

OS-guldmedaljören från 2010 har tidigare hyllat sin farfar, Don Kildow. 

Det var han som lärde Vonn att åka skidor under barndomen, efter att tidigare ha tränat Vonns pappa – som var framgångsrik på ungdomsnivå innan en allvarlig knäskada tvingade honom att avsluta karriären som 18-åring. 

Don Kildow gick bort i november 2017, strax före OS i Pyeongchang. Vonn spred delar av sin farfars aska i närheten av tävlingsområdet, då Kildow stred i Koreakriget för USA. 

Stjärnan brast ut i gråt under en presskonferens när hon berättade hur mycket hon tänkte på sin farfar inför tävlingarna. 

– Jag hade verkligen önskat att han kunde vara vid liv och se mig tävla, men jag vet att han ändå tittar och kommer hjälpa mig. Jag ska vinna för honom, sa Vonn, som reste från Sydkorea med en bronsmedalj i störtlopp. 

Vonn: ”Du kommer inte ihåg mig”

Lindsey Vonns farmor är fortfarande i livet, och fyllde 90 i helgen. På Instagram har Vonn delat med sig av bilder från ett besök Wisconsin, där flera släktingar samlats för att delta i 90-årsfirandet. 

På bilderna synd bland annat hur 36-åringen skjutsar sin farmor till ett stort grönområde, där ett 20-tal personer samlats för ett stort familjefoto. 

Vonn skriver till bilderna: 

”Du kommer inte ihåg mig längre, farmor, men jag älskar dig så mycket. Vi alla älskar dig väldigt mycket. Grattis på 90-årsdagen. Tacksam för dig och minnena vi alla delar”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.