Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tvillinglyckan – efter dotterns tragiska död

Allt om veckans sporthändelser – se hela avsnittet här.
Foto: ANDREAS PRANTER / GEPA PICTURES BILDBYRÅN

I juni 2018 förlorade Bode Miller och hans fru Morgan Beck Miller sin 19 månader gamla dotter Emmy i en drunkningsolycka.

Nu har paret Miller fått tvillingar.

– Vi vet att Emmy har en del i det här miraklet, säger Morgan Beck Miller.

Det var i en pool i Coto de Caza, Kalifornien under en kväll i juni 2018 som deras dotter Emeline ”Emmy” Grier tragiskt drunknade.

”Vi är mer än förkrossade. Vår lilla flicka, Emmy, gick bort i går. Jag trodde aldrig att vi skulle behöva känna en sådan här smärta. Hennes kärlek, hennes ljus, hennes anda kommer aldrig att glömmas bort. Vår lilla flicka älskade livet och levde det för fullt varje dag. Vår familj ber ödmjukast om att få vara i fred under denna smärtsamma tid”, skrev Bode Miller och Morgan Beck Miller på sina Instagram-konton då.

Efter det har paret Miller varit aktiva med att sprida information om drunkning för att skapa medvetenhet hos föräldrar.

Födde tvillingar efter olyckan

Under tiden för olyckan var samtidigt Morgan Beck Miller gravid med en son, Easton, som senare föddes. Nu har familjen utökats på nytt - med tvillingar.

https://www.instagram.com/p/B4xarXZjbBt/

”Åttonde november. En dag som inte kunde anpassats bättre för att kunna föra dessa två till världen. Jag är helt överväldigad och tacksam”, skriver Beck Miller på sitt instagram-konto.

Paret gratuleras av flera storstjärnor, däribland Lindsey Vonn.

”Barnmorskorna hann inte fram”

I en intervju med NBC:s Today Show berättar Bode Miller om lyckan.

– Barnmorskorna hann faktiskt inte ens fram i tid den här gången. När de väl kom höll jag och min mamma redan i bebisarna. Ena minuten väntade vi, i nästa var de ute.

Bode Miller, 42, har sex medaljer från tre olika OS och är en av de främsta manliga alpinstjärnorna genom tiderna. År 2010 vann han OS-guld i kombination i Vancouver.

Han avslutade sin karriär i oktober 2017.

Morgan Beck Miller, 32, är en professionell beachvolleyspelare med stora framgångar.