Full fart med autografskrivandet.
Full fart med autografskrivandet.

Träffa stjärnorna i Åre - vid Expressens buss

Publicerad

Är du på plats i Åre och följer skidfesten?

Då får du inte missa chansen att komma förbi Expressens buss - där du kan träffa de svenska landslagsstjärnorna och få autografer.

Dessutom kan du tävla om skidutrustning.

Den alpina världscupen har kommit till Åre.

Expressen-bussen är också på plats, och på onsdagseftermiddagen börjar aktiviteterna kring bussen som står parkerad i målområdet.

Flera landslagsstjärnor kommer att besöka bussen. Ta chansen att träffa stjärnorna och få autografer.

På onsdagen kom Therese Borsén, Nathalie Eklund, Veronica Smed och Emelie Wikström till bussen, och hade fullt upp med autografskrivandet.

På torsdagen klockan 17.00 är Jessica Lindell VIkarby och Kajsa Kling på plats.

Dessutom kan man skriva julhälsningar till damlandslaget och vinna skidutrustning från Salomon, dricka glögg och värma händer och fötter.

SportExpressen.se

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag