Sorgen efter ettåriga dotterns tragiska död

Morgan Beck Miller och Bode Miller.
Foto: Today
Morgan Beck Miller och Bode Millers dotter Emeline.
Foto: Today
Bode Miller.
Foto: BRENNAN LINSLEY / AP TT NYHETSBYRÅN

Morgan Beck Miller och hennes man Bode Miller förlorade i somras tragiskt sin dotter i en drunkningsolycka.

Nu beskriver Morgan Beck Miller sin sorg i ett inlägg på Instagram.

”Jag önskar jag få en dag till att hålla om dig... De spår du lämnat här på jorden kommer för alltid bli kvar”, skriver hon på sin Instagram. 

Alpinlegendaren Bode Millers och beachvolleyspelaren Morgan Beck Millers dotter dog tragiskt till följd av en drunkningsolycka i en pool i somras.

Räddningstjänsten var snabbt på plats och utförde hjärt- och lungräddning innan Emeline fördes i ilfart till närliggande sjukhus. Men hennes liv gick inte att rädda och knappt ett dygn senare förklarades hon död.

Dottern, som han hade tillsammans med beachvolleyspelaren Morgan Beck Miller, blev bara nitton månader gammal. 

”Vi är mer än förkrossade. Vår lilla flicka, Emmy, gick bort i går. Jag trodde aldrig att vi skulle behöva känna en sådan här smärta. Hennes kärlek, hennes ljus, hennes anda kommer aldrig att glömmas bort”, skrev paret efter den tragiska olyckan.


LÄS MER: Stjärnparets sorg: 1-åriga dottern död 

”Varje steg vi tar är på grund av dig och Levi”

Nu, två månader efter olyckan, beskriver Morgan Beck Miller i ett inlägg på Instagram riktat till dottern själv hur stor saknaden är.

”Jag önskar att jag kunde få en dag till att hålla om dig, men tills den dagen kommer, ska jag fortsätta jobba med mig själv och ge mig styrka att öka medvetenheten, min älskling”, skriver Morgan Beck Miller på Instagram.

Beck Miller har tidigare pratat om hur hon vill öka medvetenheten för att samma sak inte ska drabba andra. Till bildtexten i det nya inlägget har hon lagt upp en bild på när hon håller om sin dotter på sjukhuset.

”I det ögonblicket när jag höll om dig berättade jag för dig att du fortfarande kan förändra världen. Du kan fortfarande flytta berg. Varje steg vi tar är på grund av dig och Levi. De spår du lämnat här på jorden kommer för alltid bli kvar. Jag älskar dig, min lilla dotter”, avslutar Morgan Beck Miller sitt känslosamma inlägg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.